MEDIA

Survivor ημιτελικός: Αυτή είναι το φαβορί για να προκριθεί

Survivor ημιτελικός: Αυτή είναι το φαβορί για να προκριθεί

SurvivorΗ μεγάλη στιγμή για Ασημίνα και Θωμαΐδα έφτασε... Στην έναρξη του ημιτελικού του Survivor, θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Δευτέρας.

Στάθης Σχίζας και Αρης Σοϊλέδης περιμένουν την τρίτη της παρέας, ώστε οι τρεις τους να διεκδικήσουν στη μεγάλη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποψινού αποτελέσματος, με στόχο την πρόκριση των δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό.

Φαίνεται, πως η αποψινή βραδιά «κρύβει» μια σημαντική ανατροπή, καθώς η Ασημίνα εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τη θέλουν να έχει πολύ πιο ισχυρό... ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, έναντι της Θωμαΐδος.

Τι θα δούμε απόψε

Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους.

Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.