MEDIA

Survivor - Ημιτελικός: Ηχηρές απουσίες στο Γαλάτσι - Γιατί δεν πήγαν Βαλάντης, Σπανού, Πούλης

Survivor - Ημιτελικός: Ηχηρές απουσίες στο Γαλάτσι - Γιατί δεν πήγαν Βαλάντης, Σπανού, Πούλης
Το πλατό του ημιτελικού

Survivor: Όπως και πέρσι κάποιοι παίκτες δεν βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου - Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις 

Μετά από τον Άγιο Δομίνικο όλοι οι παίκτες βρέθηκαν ξανά στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Ωστόσο κάποιοι δεν ήταν εκεί. Αρχικά δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία έφτασε στο πλατό λίγο πριν τις 10.

Επίσης στον ημιτελικό δεν βρέθηκαν ο Βαλάντης, Ελισάβετ Σπανού και ο Άγγελος Πουλής

Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι λόγοι που οι πρώην παίκτες δεν μπόρεσαν να παραστούν στο Live πληροφορίες είναι ότι κάποιοι παίκτες παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στον ημιτελικό στο Γαλάτσι και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ξεκίνησαν να φθάνουν στο Γαλάτσι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό.

Οι κάμερα του Newsbomb.gr κατέγραψε τους Γιώργο Ταλάντσεβ, Σπύρο Μαρτίκα και Σάκη Αρσενίου, Γιώργο Κατσαούνη, Γιώργο Πηλίδη, Τάκη Καραγκούνια κ.α.

Να σημειωθεί ότι στο Γαλάτσι δεν έχει έρθει απόψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Δείτε την gallery:

Στην τελική ψηφοφορία πριν τον τελικό, στην οποία θα λάβουν μέρος Στάθης, Αρης και (εκτός απροόπτου) Ασημίνα, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις οι δύο που θα προκριθούν στον τελικό θα είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης και αυτοί θα δώσουν τη μάχη για του τελικού στο Survivor.

Αυτή είναι το φαβορί για να προκριθεί

Στάθης Σχίζας και Αρης Σοϊλέδης περιμένουν την τρίτη της παρέας, ώστε οι τρεις τους να διεκδικήσουν στη μεγάλη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποψινού αποτελέσματος, με στόχο την πρόκριση των δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό.

Φαίνεται, πως η αποψινή βραδιά «κρύβει» μια σημαντική ανατροπή, καθώς η Ασημίνα εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τη θέλουν να έχει πολύ πιο ισχυρό... ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, έναντι της Θωμαΐδος.