MEDIA

Survivor: Μεγάλος νικητής του τελικού ο Στάθης Σχίζας - Σήκωσε την «κούπα» και κέρδισε 100.000 ευρώ

Survivor: Μεγάλος νικητής του τελικού ο Στάθης Σχίζας  - Σήκωσε την «κούπα» και κέρδισε 100.000 ευρώ

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης

Το τηλεοπτικό κοινό χάρισε τις περισσότερες ψήφους και ανέδειξε ως νικητή του φετινού Survivor τον Στάθη Σχίζα. Ο Στάθης μαζί με τον Άρη ήταν οι δύο που κατάφεραν και έφτασαν στον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες του φετινού Survivor μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκού για να μάθουν ποιος από τους δύο φιναλίστ θα σήκωνε το μεγάλο έπαθλο και θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο τελικός ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ και κατά τη διάρκειά του προβλήθηκαν πολλά βίντεο με τις στιγμές που ξεχώρισαν από το φετινό Survivor. Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας μπορεί να μην μπήκαν από τους πρώτους στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά έφτασαν μέχρι τέλους με τον δεύτερο να αναδεικνύεται νικητής.


Σχίζας-Σοϊλέδης: Ερωτική εξομολόγηση στα κορίτσια τους Αλεξάνδρα και Μαρία

Μία από τις στιγμές που ξεχώρισε στον χθεσινό τελικό ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τις γυναίκες που βρίσκονται στο πλευρό των δύο φιναλίστ, να βρεθούν κοντά τους. Έτσι, Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβηκαν στο πλατό του τελικού.

Ο Στάθης Σχίζας πήρε στα χέρια το κορίτσι του για να το καθίσει στο σκαμπό δίπλα του ενώ ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταμάτησε να τη φιλάει με το που τον πλησίασε.

Όταν δε πήραν θέση δίπλα τους, οι δύο φιναλίστ άρχισαν να μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια για τις γυναίκες που υπήρξαν το στήριγμά τους.

«Για μένα το τρόπαιό μου είναι η Αλεξάνδρα. Είναι η γυναίκα της ζωής μου είναι το τρόπαιο ζωής μου και δεν καταλαβαίνω που λένε ότι ο έρωτας περνάει. Εγώ όσο περνάει ο καιρός, την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία του έδωσε ένα καυτό φιλί.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε στα 4 χρόνια σχέσης τους που όπως είπε, έχουν περάσει μαζί και πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές μαζί. «Στα μάτια της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής ο οποίος επίσης φίλησε το κορίτσι του που με τη σειρά της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

Η εμφάνιση του Ατζούν στο πλατό και η ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο

Από το πλατό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν βρισκόταν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας δειπνώντας με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του.

Ο Ατζούν, συγκινημένος που ένα μαγικό τηλεοπτικό ταξίδι έφτασε απόψε στο τέλος του, είπε ότι τόσο ο Στάθης Σχίζας όσο και ο Άρης Σοϊλέδης είναι μεγάλοι νικητές καθώς έφτασαν μέχρι εδώ και τόνισε πως αγαπάει πολύ τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για ένα ξεχωριστό Survivor που έρχεται από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Ο νικητής του Survivor 2022 δήλωσε πως μεγάλο μέρος του χρηματικού επάθλου θα πάει σε παιδιά με καρκίνο.