MEDIA

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η πρώτη δήλωση μετά την αντίδραση στην ήττα του Άρη Σοϊλέδη που έγινε Viral

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η πρώτη δήλωση μετά την αντίδραση στην ήττα του Άρη Σοϊλέδη που έγινε Viral
Glomex

Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν ανακοινώθηκε ότι νικητής του παιχνιδιού είναι ο Στάθης Σχίζας έγινε viral. Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε στην πρώτη δήλωση μετά το συμβάν.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor καθώς πήρε το τρόπαιο και 100.000 ευρώ, νικώντας στον τελικό τον Άρη Σοϊλέδη. Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, ωστόσο, η οποία «συνελήφθη» από τις κάμερες να έχει… στραβώσει όσο ποτέ τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, έγινε viral.

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη το πρωί της Πέμπτης (7/7), προχώρησε στην πρώτη δήλωση μετά το τέλος του παιχνιδιού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στον τηλεοπτικό σταθμό Open, στην οποία συμμετέχει. Η Μαρία Αντωνά κρατούσε ένα φλυτζανάκι που της έφερε δώρο ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για τον τελικό και την επιστροφή του συντρόφου της.

«Είμαι χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου, που κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τον καμάρωσα πάρα πολύ χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνια που έχω για αυτό τον άνθρωπο. Είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του, έσπασε όλα τα ρεκόρ, έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα κι ευχαριστούμε τον κόσμο», ανέφερε.

«Ευχαριστώ πολύ και τον Τάλα και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, που μας υποστήριξαν, μας χειροκρότησαν και συγχαρητήρια στον Στάθη Σχίζα που είναι ο μεγάλος νικητής», συμπλήρωσε.

Survivor: Το Twitter δίκασε τη Μαρία Αντωνά

Η αντίδρασή της, ωστόσο, στο φινάλε του Survivor ήταν αυτή που έκανε τους τηλεθεατές να... ρίξουν το Twitter από τα σχόλια. Το όνομα της Μαρίας Αντωνά έγινε viral με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη.