MEDIA

«Τσουνάμι» στο Love Island: Οι δύο Instagrammers που θα δούμε στο νέο ριάλιτι (photos)

«Τσουνάμι» στο Love Island: Οι δύο Instagrammers που θα δούμε στο νέο ριάλιτι (photos)
ΣΚΑΙ

Οι πρώτες καλλονές που φαίνεται να «έκλεισαν» στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Love Island»

Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και επίσημα το νέο ριάλιτι που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα είναι γεμάτο έρωτα και περιπέτεια.

Στο «Love Island» το οποίο θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το φλερτ θα είναι ο πρωταγωνιστής, όμως ξεχωριστό ρόλο θα έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι στην Τενερίφη, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Και μπορεί προς το παρόν να γνωρίζουμε μόνο την παρουσιάστρια και όχι τους παίκτες, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δυο καλλονές φαίνεται πως είναι κοντά στο να ταξιδέψουν στα Κανάρια Νησιά. Πρόκειται για τη Μαριάννα Μπαφίτη και τη Κατερίνα Βαγκάνσια, οι οποίες δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα, καθώς απαγορεύεται από την παραγωγή, όμως μοιάζει να είναι μια ανάσα από το να τις δούμε στο «Νησί της Αγάπης».

Η Μαριάννα Μπαφίτη έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε «καυτά» βίντεο του Mykonos Live TV με τις εμφανίσεις της σε κοσμικές παραλίες του νησιού. Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram, στο οποίο διαθέτει περισσότερους από 152.000 followers.

Από την άλλη, η Κατερίνα Βαγκάνσια κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και εκείνον της Σταρ Πελοπόννησος το 2020.

Το μοντέλο που έχει πάνω από 21.000 followers στο Instagram, δοκίμασε επίσης την τύχη του στο «GNTM», διατηρεί τη δική του σειρά εσωρούχων, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο «Style Me Up» του Open.

Σχετικές ειδήσεις