MEDIA

GNTM 5: Το μοντέλο από την Ουκρανία που έκανε τους κριτές να δακρύσουν

GNTM 5: Το μοντέλο από την Ουκρανία που έκανε τους κριτές να δακρύσουν
Η 29χρονη Κάτια με καταγωγή από την Ουκρανία, πήρε μέρος στο GNTM 5.
Instagram / gntmgr

GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με το μοντέλο από την Ουκρανία.

Η τρίτη οντισιόν του διαγωνισμού μόδας και ομορφιάς ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η πρώτη υποψήφια του 3ου επεισοδίου του GNTM 5 ήρθε από την Κύπρο για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Η 29χρονη Κάτια με καταγωγή από την Ουκρανία, (σ.σ. η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση) έχει ως όνειρο να κατακτήσει την πρώτη θέση του διαγωνισμού για να βοηθήσει την οικογένειά της που έχει ανάγκη.

«Η οικογένεια μου είναι καλά ευτυχώς. Η αδερφή μου και οι συγγενείς μου βρίσκονται στην Ουκρανία. Ο ξάδερφός μου πολεμάει στην πρώτη γραμμή. Είναι δύσκολη η κατάσταση εκεί, δεν δουλεύουν και πρέπει να τους στέλνουμε χρήματα για να ζήσουν. Ό,τι λεφτά βγάζω τους τα στέλνω. Δεν ζουν… επιζούν», εξομολογήθηκε η Κάτια.

Η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και δάκρυσε με την εξομολόγηση της 29χρονης Ουκρανής. «Ό,τι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχω δει όλες αυτές τις ημέρες. Με συγχωρείς… Η μεγαλοσύνη σου, η αγάπη σου για την πατρίδα με συγκινεί πάρα πολύ. Είσαι μοντελάρα, έχεις ψυχή. Θα το κερδίσεις» είπε η κριτής του GNTM και άρχισε να κλαίει…

Η Κάτια με το άκρως καλλίγραμμο κορμί της αλλά και την ομορφιά της πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».

Σχετικές ειδήσεις

Σοφία Χατζηπαντελή: Η περιουσία της ξεπερνά το εξαψήφιο ποσό

Νίκος Αποστολόπουλος: «Το GNTM είναι άχρηστο, αλλά έχει τόσα άχρηστα η τηλεόραση»

GNTM 5: Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε «Σοφία Χατζηπαντέλη» και «γκρέμισε» το facebook (video)