MEDIA

Love Island: Πανικός με το σέξι πλάνο της Κλαούντια - Ξάπλωσε και… φάνηκαν τα πάντα

Love Island: Πανικός με το σέξι πλάνο της Κλαούντια - Ξάπλωσε και… φάνηκαν τα πάντα
H Κλαούντια και ο Βασίλης του Love Island.
Instagram / loveislandgreece

Η Κλαούντια του Love Island ανέβασε τη θερμοκρασία στη πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το «Love island» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης σάρωσε σε τηλεθέαση. Ωστόσο το ενδιαφέρον του κοινού προκάλεσε μια Ελληνογερμανίδα παίκτρια.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου», είπε.

Η Κλαούντια αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει και μας προϊδέασε για το τι θα δούμε απ’ αυτή, με τα μαγιό της να είναι άκρως αποκαλυπτικά και ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» συνέχισε.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν οι 5 κοπέλες και μίλησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλαούντια ανέφερε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού έχει γνωρίσει μόνο δύο άντρες.

Λίγο αργότερα, αφού συζητούσε με τον Βασίλη (σ.σ. το ζευγάρι της) στον καναπέ του Love island, ένα πλάνο του σκηνοθέτη έδειξε τα... κάλλη της.

Σχετικές ειδήσεις

Love Island: Σάλος στο Twitter για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Love Island: Η παίκτρια που θέλει τον άνδρα... γορίλα

«Love Island»: Η μεγάλη αλήθεια που κανείς δεν παρατήρησε στην πρεμιέρα