MEDIA

Asia Express: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν από το πρώτο επεισόδιο

Asia Express: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν από το πρώτο επεισόδιο

Asia Express: Δεν άντεξαν στην Καμπότζη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Σκούρα τα πράγματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

Το Asia Express ξεκίνησε και οι ανατροπές ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην πρεμιέρα του διαφορετικού διαγωνισμού επιβίωσης το αγαπητό ζεύγος δε φαίνεται να άντεξε τις συνθήκες του παιχνιδιού και ζήτησε να αποχωρήσει.

Τα 9 ζευγάρια παρακολουθούσαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και αυτόν που κατάφερε να πάρει την ασυλία. Ωστόσο ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν ήδη πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το ζευγάρι μετά την αποχώρηση εξήγησε στην κάμερα τον λόγο που ήθελαν να φύγουν από το ριάλιτι, πριν καλά καλά ξεκινήσει.

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα με τη σειρά της πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στηρίζει δημόσια τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο «Asia Express»

Asia Express: Σοκαρισμένη η Χριστίνα Παππά: «Παιδιά πήρανε το παιδί μου;» - Εξαφανίστηκε ο γιος της

Asia Express: Οι τσιρίδες της Χριστίνας Παππά έκαναν τον γιο της να απηυδήσει: «Τι κάνεις ρε μάνα;»