MEDIA

Love Island: Το πρώτο βράδυ των παικτών στη βίλα - Ξεκίνησαν οι κρεβατομουρμούρες

Love Island: Το πρώτο βράδυ των παικτών στη βίλα - Ξεκίνησαν οι κρεβατομουρμούρες

Love Island: Πρώτο βράδυ στη βίλα του Love Island... ή διαφορετικά στο δωμάτιο με τα ροχαλητά

Το πρώτο βράδυ των παικτών στη βίλα του Love Island ολοκληρώθηκε. Οι παίκτες χωρισμένοι σε ζευγάρια ξάπλωσαν στα ίδια κρεβάτια και την επόμενη ημέρα μοιράστηκαν την εμπειρία τους. Κάποιοι ήταν ευχαριστημένοι, κάποιοι άλλοι πάλι... όχι.

Ο Αλέξανδρος Λ. πέρασε το πρώτο βράδυ με τη Νίκη. Το ίδιο ίσχυε και για τον νέο παίκτη τον Αλέξανδρο Κ. ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να παραδεχθεί ότι ροχάλιζε και πως οι συμπαίκτες του, του έριξαν «λίγα φωνήεντα».

Ο Θοδωρής με τη Μαρία φαίνεται να μη βολεύτηκαν και πολύ καθώς η κοπέλα έπιανε χώρο στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να αρχίσουν στον ύπνο και οι πρώτες κρεβατομουρμούρες. Ωστόσο όπως παραδέχονται οι υπόλοιποι παίκτες το ζευγάρι αυτό είναι και το πιο αστείο μέσα στη βίλα.

Η Νίκη από την άλλη δεν έκλεισε μάτι αλλά έκανε σβούρες. Για εκείνη βέβαια ο Αλέξανδρος Λ. είναι «τόσο γλυκός» καθώς σε αντίθεση με εκείνη όπως ξάπλωσε έτσι και ξύπνησε.

Για τη Χριστίνα δεν ήταν και πολύ εύκολη η βραδιά καθώς ο Γιώργος ροχάλιζε.

Πιο προβληματικό το βράδυ ήταν για την Αναστασία, η οποία περικλειότανε από ροχαλητά καθώς όπως φαίνεται τα περισσότερα αγόρια «τραγουδούσαν» στον ύπνο τους κάπως ενοχλητικά.

Διαβάστε επίσης:

Love Island: Σάλος στο Twitter για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Love Island - Γιώργος στην Κλαούντια: Είσαι η πιο εύκολη για να σε πλησιάσει ο Αλέξανδρος

Love Island - Αλέξανδρος: Έτσι όπως τις βλέπω, καμία δεν είναι του στυλ μου