MEDIA

Το Κόκκινο Ποτάμι: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο

Το Κόκκινο Ποτάμι: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο

Το Κόκκινο Ποτάμι: Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς την Κυριακή 9/10

Το πρώτο επεισόδιο συγκλόνισε τους τηλεθεατές που περίμεναν με αγωνία να δουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη.

Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στα σημερινά γεγονότα.

Η Ιφιγένεια αγωνιά για το παιδί της. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να αποκαλύψει την εκμετάλλευση, που γίνεται εις βάρος των προσφύγων στο Καραμπουρνάκι. Ο Οσμάν λεηλατεί το μοναστήρι, που είναι η Λουσίν. Ο Ισμαήλ με προτροπή του Νικολαΐδη σώζει από τα χέρια του Οσμάν την Λουσίν και το Γρηγόριο. Η Ιφιγένεια εξομολογείται στη Ρωξάνη, την οποία έχει γνωρίσει στο πλοίο, ότι φοβάται πως το παιδί της δε θα ζήσει.

Όσα παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια εκεί που την αφήσαμε... στο πλοίο του αποχωρισμού. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. Η νεαρή κοπέλα αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει τον γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί. Η Ανθή (Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.