MEDIA

Love Island: Όσα είδαμε στα πρώτα επεισόδια - Ποια είναι η νέα παίκτρια

Love Island: Όσα είδαμε στα πρώτα επεισόδια - Ποια είναι η νέα παίκτρια
Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη.
Glomex

Ταραχή, αφωνία αλλά και... παγωμάρα σε παίκτες και παίκτριες του Love Island προκάλεσε η είσοδος μίας νέας παίκτριας στη βίλα του ριάλιτι. 

Το πρώτο ριάλιτι γνωριμιών στην ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός και έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23:15. Από την ξωτική Τενερίφη, οι παίκτες του «Love Island» εξακολουθούν να μας παραθέτουν καινούργια στοιχεία για τον εαυτό τους, γνωρίζουν καθημερινά καλύτερα ο ένας τον άλλο και το μόνο σίγουρο είναι πως προσπαθούν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους στην μαγευτική Τενερίφη.

Ορισμένοι από αυτούς όπως για παράδειγμα ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα έχουν έρθει πιο κοντά, άλλωστε όπως ανέφεραν και οι δύο υπάρχει άνεση μεταξύ τους και κοιμήθηκαν αγκαλιά.

Ακόμη ένα ζευγάρι που τα πάει αρκετά καλά είναι η Μαρία με τον Θοδωρή, αν και δεν τα βρίσκουν όσον αφορά στον ύπνο. Η Θεσσαλονικιά απλώνεται στο κρεβάτι και πολλές φορές πετά τον Θοδωρή στο πάτωμα με αποτέλεσμα να κοιμάται πολύ λίγες ώρες τη νύχτα.

Ωστόσο η ξανθιά του love Island ή αλλιώς ο «Βιερίνια» όπως την αποκαλούν οι φίλοι της έχει πάρει τα μυαλά του Θοδωρή και έτσι εκείνος κάνει υπομονή. Στο τρίτο επεισόδιο οι παίκτες συζήτησαν αρκετά μεταξύ τους και μετέπειτα πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε ιδιαίτερα στενή επαφή. Η Νίκη και η Χριστίνα ξεσήκωσαν την Τενερίφη με τον λάτιν χορό τους, ο Αλέξανδρος Κώτσης έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα ενώ ο Κόρκας μαζί με τον Βασίλη έτριψαν τα πόδια της Μαρίας.

Την ώρα που οι παίκτες έπαιζαν και όλα κυλούσαν όμορφα και ήσυχα στη βίλα, μια νέα προσθήκη, μία πανέμορφη γυναίκα έφερε αναστάτωση ίσως και σε ολόκληρη την Τενερίφη. Η υπέρλαμπρη Ιωάννα εισήλθε στο παιχνίδι και τα αγόρια έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς αυτό δεν άρεσε καθόλου στα υπόλοιπα κορίτσια που την «μάτιασαν» από την πρώτη στιγμή.

Η νέα παίκτρια φανέρωσε τις προτιμήσεις της μετά την πρώτη επαφή της με τους παίκτες του Love Island και ανέφερε ότι περισσότερο την ελκύουν ο Βασίλης και ο Γιώργος Κόρκας.

Πανικός με το σέξι πλάνο της Κλαούντια

Το ενδιαφέρον του κοινού προκάλεσε μια Ελληνογερμανίδα παίκτρια.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου», είπε.

Η Κλαούντια αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει και μας προϊδέασε για το τι θα δούμε απ’ αυτή, με τα μαγιό της να είναι άκρως αποκαλυπτικά και ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι» συνέχισε.

Στη συνέχεια, όταν βρέθηκαν οι 5 κοπέλες και μίλησαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κλαούντια ανέφερε πως στο Ντουμπάι και τη Γερμανία δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού έχει γνωρίσει μόνο δύο άντρες.

Λίγο αργότερα, αφού συζητούσε με τον Βασίλη (σ.σ. το ζευγάρι της) στον καναπέ του Love island, ένα πλάνο του σκηνοθέτη έδειξε τα... κάλλη της.

Σχετικές ειδήσεις

Love Island: Το πρώτο βράδυ των παικτών στη βίλα - Ξεκίνησαν οι κρεβατομουρμούρες

Love Island: Σάλος στο Twitter για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μαρία Μπακοδήμου: Σχολιάζει το «Love Island» και το συγκρίνει με το «Power of Love»