MEDIA

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter ανατρίχιασε από τα πρώτα λεπτά προβολής και θυμήθηκε τις Άγριες Μέλισσες

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter ανατρίχιασε από τα πρώτα λεπτά προβολής και θυμήθηκε τις Άγριες Μέλισσες
GLOMEX

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter έχει πάρει φωτιά από τα πρώτα λεπτά προβολής - Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν τις Άγριες Μέλισσες

Το «Μαύρο Ρόδο» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 3/10 στις 22.30 στο Mega με ένα συναρπαστικό σενάριο και εκλεκτό καστ που καθηλώνει από τα πρώτα λεπτά ξετυλίγοντας μία ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα.

Τι βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Το Twitter έχει πάρει «φωτιά»

Το Twitter έχει πάρει φωτιά από τα πρώτα κιόλας λεπτά, συγκλονισμένο τόσο από τις ερμηνείες όσο και από τα τραγούδια της νέας δραματικής σειράς.

Οι τηλεθεατές δείχνουν να ευχαριστιούνται κάθε λεπτό της σειράς και δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους στο Twitter.