MEDIA

Τρεις σειρές που ετοιμάζονται για πρεμιέρα και ανυπομονούμε να δούμε

3 σειρές που ετοιμάζονται για πρεμιέρα και ανυπομονούμε να δούμε
Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα.

Τα κανάλια έχουν επενδύσει πολύ σε σειρές και ο κόσμος αποδεικνύεται ότι «αγκαλιάζει» αρκετές από αυτές.

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε ξεχωρίζει για τις μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας. Τα κανάλια έχουν επενδύσει πολύ σε σειρές και ο κόσμος αποδεικνύεται ότι «αγκαλιάζει» αρκετές από αυτές.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μερικά ακόμη σίριαλ που ήδη έχουν συζητηθεί και αναμένουμε με ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε. Ένα από αυτά το «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA. Η πρώτη επίσημη έχει οριστεί για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 22.40, ενώ το σενάριο βασίζεται σε ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Η ιστορία μάς μεταφέρει στο Αγρίνιο του 1984, στο νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, έρχεται και η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Ο δημιουργός επιστρέφει στο κανάλι που τον ανέδειξε με μία σειρά που θα προκαλέσει ενδιαφέρον. Η υπόθεση αφορά στον Ορέστη, που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, κρατούν τους βασικούς ρόλους.

Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21.00, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το MEGA επενδύει σε μία κωμική σειρά. Με την υπογραφή των μετρ του είδους, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα σκορπίσει άφθονο γέλιο. Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Σύζυγοι, παιδιά, πεθερές, κολλητοί και κολλητές, αφεντικά… Όλα τα φέρνουν βόλτα! Καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για παράλληλες ιστορίες με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, παρεξηγήσεις, απρόοπτα και ατάκες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Σχετικές ειδήσεις

Γη της Ελιάς – Spoiler 4/10: Στήνουν νέα παγίδα στην Αθηνά – Τι θα γίνει στο δικαστήριο

Τηλεθέαση: Σάρωσε το «Μαύρο Ρόδο» στην πρεμιέρα – Οι υπόλοιποι νικητές και οι χαμένοι

Σασμός - Spoiler της εβδομάδας: Η ομολογία της Καλλιόπης και η αντίδραση του Αστέρη