MEDIA

«GNTM 5»: Τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι, το golden pass και τα κλάματα που έφεραν πανικό

«GNTM 5»: Τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι, το golden pass και τα κλάματα που έφεραν πανικό
GNTM 5

Ο ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Κώστας Σαπουνάς έδωσε στα κορίτσια του GNTM την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε άκρως ρεαλιστικές και επαγγελματικές συνθήκες. Ποιες τα κατάφεραν;

Της Κατερίνας Θεοδωροπούλου

Το βράδυ της Τρίτης, στο «GNTM 5», τα 41 υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge, που καθόρισε την τελική 20άδα. Ο ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Κώστας Σαπουνάς έδωσε στα κορίτσια την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε άκρως ρεαλιστικές και επαγγελματικές συνθήκες, με κάποιες από αυτές να τα πηγαίνουν περίφημα και άλλες να μην τα καταφέρνουν.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου είχαν το δύσκολο έργο να διαλέξουν ποια κορίτσια θα μπουν στο σπίτι. Πριν ακολουθήσει, λοιπόν, η δοκιμασία, έπρεπε να παρθεί μία σημαντική απόφαση σχετικά με την παίκτρια που θα πάρει το πολυπόθητο Golden Pass και θα μπει απευθείας στο σπίτι.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη για τους κριτές κι η παίκτρια που κλείδωσε τη θέση της ήταν η Κάτια, η οποία εντυπωσίασε με την ομορφιά και το στυλ της. Οι υπόλοιπες παίκτριες δέχθηκαν με χαρά το αποτέλεσμα καθώς πίστευαν πως σίγουρα το άξιζε.

Από το χθεσινό επεισόδιο ξεχώρισαν δύο ακόμη κορίτσια. Η Μαρίτα και η Αλεξία, τα plus size μοντέλα, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις πόζες τους και να περάσουν και οι δύο στο σπίτι.




Στην εν λόγω δοκιμασία, δεν ήταν όλα ρόδινα. Η Έβελυν δεν είχε τις αναμενόμενες λήψεις στο σετ και δεν κατάφερε να περάσει. Η αντίδρασή της προκάλεσε προβληματισμό κι ανησυχία, αφού η ίδια σπάραξε στο κλάμα κι οι κριτές δεν ήξεραν πως να τη συνεφέρουν. Μάλιστα, κάλεσαν τους ψυχολόγους της παραγωγής γιατί δεν ήξεραν πως να χειριστούν όλη την κατάσταση. «Απογοητεύτηκα. Μπορεί να πήγαν λάθος τα πράγματα στο Bootcamp, αλλά δεν μου δώσατε μια ευκαιρία να επανορθώσω ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο στην Ελλάδα», είπε το επίδοξο μοντέλο.

Tα 21 κορίτσια που μπήκαν τελικά στο σπίτι

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του «GNTM» είναι οι εξής: Γιέβα, Αλεξία Κ., Μύρια, Κατερίνα, Δέσποινα, Νικόλ, Μαρία, Εβελίνα, Γρηγοριάνα, Κάτια, Μάρα, Τζούλια, Μαρίτα, Άννα, Κότυ, Έλενα, Βικτώρια, Μικαέλα, Αλεξία Τ., Ζωή και Έφη.