MEDIA

Σασμός Spoiler: Η εξαφάνιση και η έκρηξη που τα αλλάζουν όλα

Σασμός Spoiler: Η εξαφάνιση και η έκρηξη που τα αλλάζουν όλα

Σασμός Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός». Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη πυροδοτεί μια σειρά εξελίξεων που αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Η επίθεση στο σπίτι των Σταματάκηδων φέρνει τον Αστέρη σε δυσχερή θέση στο νοσοκομείο όπου παλεύει για τη ζωή του, ενώ ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια των Βρουλάκηδων ως υπεύθυνους για το συμβάν.

Παράλληλα, προσπαθεί να εξηγήσει στον Παύλο τη σχέση του με τη Μαρίνα χωρίς να φτάσει η κατάσταση στα άκρα, όμως, δεν τα καταφέρνει. Η Άσπα έχει πειστεί πλέον πως για τη δολοφονία του Άγγελου ο υπαίτιος είναι ο Κώστας και ζητά από τον Παύλο να τη βοηθήσει έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση.

Την ίδια ώρα, ο Μανόλης εξαφανίζεται ενώ ο Νικηφόρος υπό τον φόβο των αντίποινων αρχίζει να κυκλοφορεί διαρκώς παντού με ένα όπλο. Τόσο η σύντροφός του Τζένη όσο και η μητέρα του, Βασιλική, ανησυχούν ιδιαίτερα. Τα νέα πρόσωπα που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα των ηρώων, επιφυλάσσουν ωστόσο μεγάλες εκπλήξεις στους πρωταγωνιστές και αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Ευνοημένη από τις εξελίξεις αναμένεται να είναι η Καλλιόπη, καθώς ελπίζει ότι ο Φραγκιαδάκης θα καταφέρει να συλλάβει τον Κώστα και να αποδείξει πως αυτός δολοφόνησε τον Άγγελο, έτσι ώστε να αποφυλακιστεί. Η παρουσία της Αιμιλίας, ωστόσο, αποδιοργανώνει πλήρως τον Παύλο και οι αντιδράσεις του γίνονται ακόμα πιο απρόβλεπτες και ακραίες. Αυτό φέρνει νέα προβλήματα στον Φραγκιαδάκη, ο οποίος έχει να διαχειριστεί πλέον και τον Λευτέρη Ορφανό και τον Ευθύμη Φαρμάκη…