MEDIA

Τηλεθέαση πρωινή ζώνη: Πόλεμος για την πρώτη θέση – Ποιος έχει το προβάδισμα

Τηλεθέαση πρωινή ζώνη: Πόλεμος για την πρώτη θέση – Ποιος έχει το προβάδισμα

Τηλεθέαση: Ο ανταγωνισμός πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη, με τις μάχες που δίνονται καθημερινά να είναι σκληρές.

της Κατερίνας Θεοδωροπούλου

Πολλές εκπομπές και ένα διχασμένο κοινό, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει με ποιο μαγκαζίνο θέλει να περνά τα πρωινά του, είναι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την ημέρα Τετάρτη, η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» πήρε προβάδισμα. Συγκεκριμένα, έκανε 15% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό ενώ ακολούθησε η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ με 14,7% και 11,8% αντίστοιχα.

Το πρώην ταίρι της, ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, συγκέντρωσε 13,4% και 11,6% σε σύνολο και δυναμικό όντας σε απόσταση αναπνοής από τη Φαίη.

Η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» του MEGA σημείωσε 10,2% στο σύνολο και 9,5% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ οι υπόλοιποι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης κυμάνθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά. Το «Breakfast@STAR» με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου έκανε 4,8% στο σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN με τη Μπέττυ Μαγγίρα έκανε 4% και 3,9%.

Όπως αποδεικνύεται, η πρώτη θέση ανήκει στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά σίγουρα τα ποσοστά δεν είναι αυτά που συναντούσαμε τις περασμένες σεζόν στη εν λόγω ζώνη.

Σχετικές ειδήσεις

Γη της Ελιάς – Spoiler: Το νέο πρόσωπο που κρύβει επικίνδυνα μυστικά

Love Island: Δεν κρατιόντουσαν οι παίκτες το πρώτο βράδυ στη σουίτα - Τα «καυτά» φιλιά

Έλενα Γαλύφα: «Ξέρω κάτι για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5»