MEDIA

Ντόρα Κουτροκόη: Το χρονικό της αποχώρησής της από το «Σήμερα» και το τηλεοπτικό της μέλλον

Ντόρα Κουτροκόη: Το χρονικό της αποχώρησής της από το «Σήμερα» και το τηλεοπτικό της μέλλον

Με μία ηχηρή αποχώρηση και αλλαγές συνεχίζεται η τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, την ίδια στιγμή που αποδεικνύεται ότι η χημεία μπροστά από τις κάμερες είναι δύσκολη υπόθεση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί από την εκπομπή «Σήμερα» και από την πρωινή σύνθεση των τριών δημοσιογράφων, που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι αύριο Παρασκευή θα χαιρετίσει οριστικά το κοινό της πρωινής εκπομπής του καναλιού του Φαλήρου, αφήνοντας τους δύο άνδρες Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο στα ηνία του μαγκαζίνο.

Η Ντόρα Κουτροκόη επιλέχθηκε στις αρχές της σεζόν για να βρεθεί με τους δύο δημοσιογράφους στην απαιτητική αυτή ζώνη, αντικαθιστώντας κατά μία έννοια τη Μαρία Αναστασοπούλου που αποχώρησε για να βρεθεί στον ΑΝΤ1. Τα στελέχη θέλησαν να υπάρχει και γυναικεία φωνή, ενώ θεώρησαν ότι ένα σχήμα που αποτελείται από τρεις έμπειρους δημοσιογράφους θα έδινε άλλο στίγμα στο «Σήμερα».

Στην πορεία κι έπειτα από αρκετές συσκέψεις ως προς την παρουσία του καθενός και το «κομμάτι» που αναλαμβάνει, ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη περιορίστηκε. Άλλωστε, σε μία ζωντανή εκπομπή με καλεσμένους και «παράθυρα» δεν είναι εύκολο το να συνυπάρχουν καθόλη τη διάρκεια τρεις παρουσιαστές.

Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν τη Ντόρα και τα στελέχη του ΣΚΑΪ στην απόφαση του «συναινετικού διαζυγίου» και της αποχώρησής της από το «Σήμερα». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι μία απόφαση που δεν λήφθηκε σε κακό κλίμα και ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον; Όπως όλα δείχνουν η δημοσιογράφος κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση λόγω της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά και των αναγκών που θα υπάρξουν. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει οριστική αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ ή αν θα την εκμεταλλευτούν σε κάποιο άλλο πρότζεκτ.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Σήμερα - Ντόρα Κουτροκόη: Τέλος από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

ΑΝΤ1: Και μετά το Μουντιάλ… τι;

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Η οικονομία και η «Κιβωτός» στο επίκεντρο