MEDIA

«Σασμός», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» - Οδηγός με όλες τις σειρές

«Σασμός», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» - Οδηγός με όλες τις σειρές

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και για το διάλλειμα που θα κάνουν οι παραγωγές μυθοπλασίας ξεκινά. Μέχρι τότε, όμως, οι σειρές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με δυνατά επεισόδια.

Αυτή η τηλεοπτική εβδομάδα, ειδικά, ξεκινά με πολλές ανατροπές και εξελίξεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους φανατικούς των σίριαλ στη βραδινή ζώνη.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00 Ο φόβος ξυπνάει και πάλι για τη Μιράντα όταν ο Δονάτος τη βάζει να σκεφτεί πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό της. Ο Ντίνος ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παίρνει μια απόφαση που θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Όλγα προσπαθεί να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός. Ο Άγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του… Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια ενώ εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατέψει τον εαυτό της. Η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και ο Πάρης μια επίσκεψη που δεν περίμενε ποτέ.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές.

Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

«Κάνε ότι κοιμάσαι», ΕΡΤ1 22.00

Η Άννα νιώθει και είναι ασφαλής, όμως το σοκ από την απαγωγή είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Η υπομονή του Νικόλα έχει τελειώσει και οι σχέσεις του με τον Χριστόφορο οξύνονται. Οι δύο άντρες δεν φαίνεται να συμφωνούν πλέον σε τίποτα. Η δικηγόρος του Μηνά μένει προσηλωμένη στον στόχο της και είναι σίγουρη πως θα τον πετύχει. Αναμνήσεις που αφορούν τον Στράτο ταλαιπωρούν τη Ζωή, η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη για την απόφασή της. H Βικτόρια προσπαθεί να κρυφτεί και ο κίνδυνος να τη βρουν κάθε μέρα μεγαλώνει.

Μπορεί ο Μηνάς να έχει συλληφθεί, όμως ο Μιχάλης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και σκέφτεται αν πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Μηνάς ζητάει συγγνώμη από την Άννα, όμως δεν την πείθει. Η Ζωή συνεχίζει να μην είναι σίγουρη για την απόφασή της και γι’ αυτό δεν ξέρει αν πρέπει να τη μοιραστεί.

«Αυτή η νύχτα μένει», ALPHA 22.40

Καθώς ο κόσμος μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα. Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα.

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει. Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα… τον Αλέξανδρο.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.40

Η ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Ολγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό.

Ο Θέμης, με τη βοήθεια της Αλεξίας, βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει. Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του. Η ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.