MEDIA

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η ιστορία της «Μπουλντόζας» στο Survivor all Star

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η ιστορία της «Μπουλντόζας» στο Survivor
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Instagram

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαχητική και εκρηκτική, η τραγουδίστρια είναι από τις παίκτριες που άφησαν εποχή

Εδώ και λίγες ώρες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει «ανάψει φωτιές» στους θαυμαστές της αλλά και στους φανατικούς του «Survivor All Star». Με μία ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια δείχνει ότι ετοιμάζεται για το ριάλιτι επιβίωσης καθώς ποζάρει με μαγιό δίπλα στη φωτιά και γράφει «Έτοιμοι;»…

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε μιλάμε για μία εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στους στίβους μάχης και τις καλύβες. Η Ειρήνη είχε συμμετάσχει στον κύκλο του 2017 και αποχώρησε οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο. Για πολλούς τότε θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα φαβορί, το οποίο βέβαια δεν ολοκλήρωσε την πορεία του.

Αγωνίστρια και μαχητική, κέρδισε με το σπαθί της το προσωνύμιο «Μπουλντόζα». «Το βρήκα χαριτωμένο και αντιφατικό, όπως καταλαβαίνετε. Ήταν επίσης ένας τρόπος να νιώθω δυνατή. Ήταν εμπνευσμένο από τον Στάθη Ψάλτη, που ήταν κι αυτός αδυνατούλης και σε μια ταινία υποδυόταν τον μποξέρ και πριν ανέβει στο ρινγκ τού έλεγε ο προπονητής του να λέει ότι είναι “μπουλντόζα” και να το επαναλαμβάνει μέχρι να νιώσει δυνατός και να τα σαρώσει όλα. Είμαι δυνατή γυναίκα, αλλά με πολλή ευαισθησία, όμως παντού και πάντοτε επιβιώνω», είχε πει χαρακτηριστικά για το παρατσούκλι της.

Οι καβγάδες της που αναστάτωσαν κοινό και συμπαίκτες

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να μην έμεινε όσο καιρό της άξιζε στο «Survivor» του 2017, όμως έγραψε ιστορία στο κεφάλαιο του ριάλιτι τόσο για τον δυναμισμό της όσο και για το ότι δεν μάσαγε τα λόγια της.

Με την πρώτη που ήρθε σε αντιπαράθεση ήταν η Μαριάννα Καλλέργη. Κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος, η δεύτερη είπε για έναν τραυματισμό ότι σκεφτόταν τα χειρότερα και η Ειρήνη εξοργίστηκε: «Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες….

Σε ένα άλλο επεισόδιο του «Survivor», η Ειρήνη Παπαδοπούλου έψαχνε τις χαμένες κουβέρτες της και, όπως αποδείχθηκε, τις είχαν πάρει η Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε τα πράγματά της, εξόργισε την γνωστή τραγουδίστρια. Κάπως έτσι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έπαψε να μιλά πολύ με τα κορίτσια και άρχισε να έρχεται πιο κοντά με τον Γιάννη Σπαλιάρα και ύστερα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η πιο επική της στιγμή ήταν ο τσακωμός με τον Κώστα Κοκκινάκη. Η τραγουδίστρια σχολίασε ότι ο… «μάγειρας» των Διασήμων της έδωσε χαλασμένη καρύδα. Αυτός δεν το δέχτηκε ενώ η Ειρήνη έγινε έξω φρενών, με την υπόλοιπη ομάδα να υπερασπίζεται τον Κοκκινάκη και να λέει στην Ειρήνη να ηρεμήσει.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την είσοδό της στο ριάλιτι

H πρώτη εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν συγχωρώ την απιστία»