Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Newsbomb

Survivor All Star: Η ομάδα που θα βρεθεί στον «τάκο» στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα βρεθεί δίπλα στον Κρις Σταμούλη

Με μια σαρωτική νίκη στο επεισόδιο της Κυριακής οι Κόκκινοι έστειλαν τους Μπλε στο συμβούλιο όπου ψήφισαν για τον πρώτο παίκτη που τέθηκε στην κρίση του κοινού για την αποχώρηση της εβδομάδα. Τον Κρις Σταμούλη.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει! Ο αγώνας όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου θα πυροδοτήσει εξελίξεις μεταξύ των δύο ομάδων που θα συναντηθούν σε ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Όπως όλα δείχνουν οι Διάσημοι το... βρήκαν και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα καταφέρουν να επικρατήσουν και στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (30/1). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Κόκκινοι θα επικρατήσουν και πάλι με αποτέλεσμα οι Μπλε να κληθούν να ξαναψηφήσουν. Αυτό σημαίνει ότι μετά την ψηφοφορία ακόμα ένας παίκτης τους θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, γεγονός που θα φέρει μεγάλες εντάσεις στην ομάδα.

Δίπλα στον Κρις Σταμούλη, όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η Εύη Σαλταφερίδου και όχι η Ρία Κολοβού, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved