MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Η παραγωγή αποφάσισε να διώξει δύο παίκτριες από τον Άγιο Δομίνικο μετά από παραβίαση σοβαρού κανονισμού

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Survivor All Star καθώς αναμένεται να συμβούν... πολλά και διάφορα γεγονότα που σίγουρα θα επηρεάσουν την πορεία ορισμένων παικτών στο παιχνίδι.

Αρχικά μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία και ποιος παίκτης θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων παικτών προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπλε. Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκτός από τη φωτιά στην καλύβα των Μαχητών μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας.

Η «απόδραση» των δύο παικτριών στη ζούγκλα και η προμήθεια κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων, φέρνει τα πάνω κάτω στην παραγωγή, η οποία αποφάσισε να επιβάλλει βαριά πρόστιμα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το παιχνίδι και αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας φέρονται να ομολόγησαν ότι πήραν τηλέφωνο από κινητό και έτσι επωμίζονται τις ανάλογες ποινές.

Όλα δείχνουν ότι έρχονται έντονες αντιδράσεις και εξελίξεις.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη - βόμβα του Μπάρτζη

Λίγο μετά το τρίτο αγώνισμα ασυλίας, έσκασε η «βόμβα».

Ο παίκτης των Κόκκινων, στο συμβούλιο του νησιού, μοιράζεται με τους συμπαίκτες του ότι έχει δει παίκτριες της ομάδας του να βρίσκονται στο δάσος με κινητό και να επικοινωνούν. Τότε προκαλείται πανικός, με τους Μπλε να φεύγουν από το χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να αποκαλύπτει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη ξεσηκώθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια.