MEDIA

Survivor All Star: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες κατά την αποβολή Δαλάκα- Ασημίνας

Survivor All Star: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες κατά την αποβολή Δαλάκα- Ασημίνας

Κάποιες από τις εξελίξεις του Survivor All Star δεν προβλήθηκαν στους τηλεθεατές.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν αφιερωμένο στο «Survivor All Star». Η απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να αποκαλύψει ότι «έπιασε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος με κινητό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η παραγωγή αποφάσισε την αποβολή τους, ενώ προκλήθηκε χάος.

Στο επεισόδιο, που είδαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, δεν προβλήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, το συμβούλιο διακόπηκε για 16 ολόκληρες ώρες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Παράλληλα, στο διάστημα αυτό, η παραγωγή εξέτασε όλα τα πλάνα, τις δηλώσεις των παικτών και έψαξε τους ντόπιους για να δώσουν την απάντηση στο τι ακριβώς συνέβη. Όταν, όμως, οι παίκτες επέστρεψαν στο συμβούλιο, δεν είδαμε καθόλου την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα.

Ο λόγος ήταν ότι οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν και η επιστροφή τους στο συμβούλιο θα άναβε ακόμα περισσότερο τα αίματα. Οι δύο παίκτριες των Κόκκινων δεν αποχαιρέτισαν καν τους συμπαίκτες τους, ενώ η Ασημίνα είχε «φυγαδευτεί» από την πρώτη στιγμή καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι άνθρωποι του Ατζούν Ιλιτζαλί προσπάθησαν να διαχειριστούν τα όσα έγιναν, χωρίς να ακουστούν λόγια που δεν αρμόζουν στον τηλεοπτικό αέρα. Να σημειωθεί ότι, το πρωί της Τετάρτης, δεν προβλήθηκαν δηλώσεις τους στην εκπομπή «Πρωινό Μας» της Φαίης Σκορδά ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το αν παραχωρήσουν συνέντευξη επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

«Το αποτέλεσμα με δικαίωσε», ακούγεται να λέει ο Νίκος Μπάρτζης στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου ενώ οι περισσότεροι παίκτες κατακρίνουν την εν λόγω κίνηση της Ασημίνας και της Κατερίνας. Ο Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίζεται πιο συγκινημένος, καθώς παραδέχεται ότι, ίσως, και αυτός έμπαινε στη διαδικασία να βρει κινητό για να επικοινωνήσει με τα παιδιά του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει «κλείσει» και πολύ καιρό ακόμα θα υπάρχουν «ανοιχτές» πληγές μεταξύ των παικτών.

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Για αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»

Survivor All Star Spoiler: Στα κάγκελα οι παίκτες μετά τις αποβολές Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα