MEDIA

Survivor All Star: Δεν υπάρχουν locals στη ζούγκλα - Τα «καρφιά» για την παραγωγή από πρώην παίκτρια

Survivor All Star: Δεν υπάρχουν locals στη ζούγκλα - Τα «καρφιά» για την παραγωγή

«Η οργάνωση της παραγωγής είναι σε όλα τα επίπεδα παροιμιώδης», αναφέρει μεταξύ άλλων πρώην παίκτρια του Survivor.

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε μέσα στη ζούγκλα να έρχονται σε επαφή με έναν ντόπιο που τους προμήθευσε κινητό και τσιγάρα. Οι ισχυρισμοί του παίκτη της κόκκινης ομάδας εξετάστηκαν από την παραγωγή και αφού είδαν ότι όσα τους είπε ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αληθή, αποφασίστηκε οι δυο γυναίκες να αποβληθούν.

Παλιοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που είδαν το επεισόδιο, έχουν εκφράσει τη δική τους άποψη για όσα παρακολούθησαν με τη Σοφία Μαργαρίτη να δίνει μια νέα εκδοχή στα πράγματα. Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία μάλιστα διεκδικεί αποζημίωση από την παραγωγή λόγω τραυματισμού της, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος ντόπιος στη ζούγκλα για να δώσει στους παίκτες κινητό και φαγητό.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση η Σοφία Μαργαρίτη αναφέρει πως αυτό μάλλον έγινε από κάποιον άνθρωπο που εργάζεται στην παραγωγή του Survivor καθώς όπως λέει οι μισθοί τους, είναι μισθοί πείνας.

«Όσο υπάρχουν locals στη ζούγκλα, άλλο τόσο η Γη είναι επίπεδη. Οι μισθοί των υπαλλήλων για το χαμαλίκι που τραβάνε είναι μισθοί πείνας. Οπότε η ανταλλαγή προϊόντων είναι θεμιτή. Η οργάνωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης» έγραψε η Σοφία Μαργαρίτη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Τρελάθηκε» ο Παπαδόπουλος - Μίλησε με Ελλάδα χρησιμοποιώντας... κοχύλι

Survivor All Star: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για τις καρύδες στην παραλία των Μπλε

Survivor All Star - Κώστας Παπαδόπουλος: «Θα έμπαινα στον πειρασμό να μιλήσω με τα παιδιά μου»