MEDIA

Survivor All Star: Κέρδισαν την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μπλε

Survivor All Star: Κέρδισαν την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μπλε
Η ομάδα των Διασήμων.
Glomex

Survivor All Star: Οι Διάσημοι έβαλαν τα δυνατά τους και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας - Πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση από τις δύο ομάδες - Οι παίκτες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου - Το Tweet έχει την τιμητική του στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας.

H ομάδα των Μαχητών φαίνεται να έχει χάσει τα πατήματα της τον τελευταίο καιρό καθώς οι Διάσημοι έχουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων στους στίβους μάχης τις τελευταίες ημέρες το οποίο ενίσχυσαν και σήμερα μιας και επικράτησαν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Διάσημοι υπερίσχυσαν των Μαχητών με σκορ 10 - 2. Τον τελευταίο πόντο έφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος στους Κόκκινους ο οποίος έτρεξε στο run με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε τους παίκτες να πέφτουν με τα «μούτρα» στο στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το «μεγάλο» έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους Survivors, καθώς πέρα από το φαγητό, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση στον στίβο μάχης αφού οι παίκτες και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου.

O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει τα tweets τηλεθεατών.

Ανάλογη ήταν η φόρτιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκεί όπου οι Μπλε έπρεπε να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι θα επιστρέψουν νηστικοί για ακόμα μια φορά στην καλύβα τους.

Στη συνέχεια οι Μπλε πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την καλύβα τους και οι Κόκκινοι μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Όλα όσα είδαμε στον αποψινό αγώνα

Ο Κρις Σταμούλης εξακολουθεί να μην φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Ο Κωσταντίνος Βασάλος έφερε τη δεύτερη νίκη για τους Μπλε.

Αίσθηση προκάλεσε και ο περίεργος πανηγυρισμός από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Δεν υπάρχουν locals στη ζούγκλα - Τα «καρφιά» για την παραγωγή από πρώην παίκτρια

Survivor All Star: «Τρελάθηκε» ο Παπαδόπουλος - Μίλησε με Ελλάδα χρησιμοποιώντας... κοχύλι

Survivor All Star: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για τις καρύδες στην παραλία των Μπλε