MEDIA

Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες από την αληθινή ιστορία ηλικιωμένης τηλεθεάτριας του ριάλιτι

Survivor All Star
Οι παίκτες της Μπλε ομάδας.
Glomex

Ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε με τους παίκτες του Survivor All Star μία αληθινή ιστορία και έκανε τους παίκτες να σπαράξουν.

Μετά την ολοκλήρωση του αποψινού αγώνα του Survivor All Star που οι Διάσημοι υπερίσχυσαν των Μαχητών με σκορ 10 - 2 ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική ιστορία με ένα οικείο του πρόσωπο που έκανε Μαχητές και Διάσημους να «σπάσουν».

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για μια γυναίκα που ταυτίζεται με τους Μαχητές και στεναχωριόνταν που δεν κερδίζουν οι Μπλε λέγοντας: «Θέλω να σας μεταφέρω μία προσωπική ιστορία από μια κυρία που είναι και συγγενής μου, είναι κοντά στην ηλικία των 78 ετών. Αυτή η κυρία είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στον γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί οι εξετάσεις της ήταν φυσιολογικές. Η ιστορία που ακολούθησε ήταν πραγματική. Όταν την ρώτησαν “ποιες είναι οι συνήθειές σου”, “τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί” η απάντηση της είχε να κάνει με εσάς και ήταν ότι “κάθε μέρα με στεναχωρεί που αυτά τα παιδιά της Μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό” και ο γιατρός της είπε “ σου προτείνω να μην βλέπεις το Survivor”».

Οι παίκτες και των δύο ομάδων «λύγισαν» στο άκουσμα της ιστορίας και ξέσπασαν σε κλάματα. Mάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας έφερε στο μυαλό του τη μητέρα του που είναι στην ίδια ηλικία με την κυρία της ιστορίας που τους είπε ο παρουσιαστής.

Κέρδισαν την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μπλε

Νωρίτερα σήμερα είδαμε τους παίκτες να πέφτουν με τα «μούτρα» στο στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το «μεγάλο» έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους Survivors, καθώς πέρα από το φαγητό, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση στον στίβο μάχης αφού οι παίκτες και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου.

O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει τα tweets τηλεθεατών.

Ανάλογη ήταν η φόρτιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκεί όπου οι Μπλε έπρεπε να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι θα επιστρέψουν νηστικοί για ακόμα μια φορά στην καλύβα τους.

Όλα όσα είδαμε στον αποψινό αγώνα

Ο Κρις Σταμούλης εξακολουθεί να μην φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Ο Κωσταντίνος Βασάλος έφερε τη δεύτερη νίκη για τους Μπλε.

Αίσθηση προκάλεσε και ο περίεργος πανηγυρισμός από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Κέρδισαν την επικοινωνία οι Κόκκινοι – Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μπλε

Survivor All Star: «Τρελάθηκε» ο Παπαδόπουλος - Μίλησε με Ελλάδα χρησιμοποιώντας... κοχύλι

Survivor All Star: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για τις καρύδες στην παραλία των Μπλε