MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Χαμός στο αποψινό αγώνισμα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο

Survivor All Star Spoiler: Χαμός στο αποψινό αγώνισμα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο

Οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλές ανατροπές.

Hρεμία δεν βρίσκουν οι παίκτες στο «Survivor All Star». Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», είπε ο δημοσιογράφος.

Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Chris Σταμούλης, είναι οι τέσσερις παίκτες του «Survivor All Star» που διεκδικούν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Απόψε, στο επεισόδιο της Πέμπτης, ένας από τους προαναφερθέντες θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα spoilers, ο μισθοφόρος είναι αυτός που φεύγει. Η εν λόγω εξέλιξη θα προκαλέσει την έκπληξη πολλών, καθώς περίμεναν ότι ο πιο αδύναμος κρίκος είναι η Ρία.

Τι είπε ο Γιώργος Λιανός

«Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί είχαμε και αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μία μέρα και τώρα δεν παίρνουμε ανάσα», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός μετά το περιστατικό που έγινε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.