MEDIA

Survivor All Star: Ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι Ασημίνα και Δαλάκα; – Τι απαντά ο Λιανός

Survivor All Star: Ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι Ασημίνα και Δαλάκα; – Τι απαντά ο Λιανός

Στις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star αναφέρθηκε σε πρωινές του δηλώσεις ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Για το επεισόδιο που οδήγησε αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star μίλησε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σε ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής των παικτριών που αποβλήθηκαν, τονίζοντας πως: «Δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι θα ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα ότι αν πιαστεί κάποιος ζητάμε την αποβολή του από το παιχνίδι».

Δεν βρίσκουν ηρεμία οι παίκτες

Hρεμία δεν βρίσκουν οι παίκτες στο «Survivor All Star». Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», είπε ο δημοσιογράφος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Χαμός στο αποψινό αγώνισμα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο

Survivor All Star: Τα «καρφιά» της Μαριαλένας για τον Γκότση - «Πέφτουν οι μάσκες»

Survivor All Star Spoiler: Υπήρξε και τρίτο πρόσωπο στις παραβιάσεις κανονισμών;