MEDIA

Survivor All Star: Αναπάντεχη αποχώρηση - Σηκώθηκε και έφυγε εκνευρισμένος από το παιχνίδι

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star Spoiler: Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης με ένα νέο επεισόδιο, που έφερε πλήθος ανατροπών για τους παίκτες του ριάλιτι.

Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Το παιχνίδι που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ήταν το γνωστό πλέον «σπρώξε τον αντίπαλο» καθώς ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα προσπαθούσε να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί. Ωστόσο η ομάδα των Μπλε που ήταν μπροστά στο σκορ με 8-6, δεν απόλαυσε το έπαθλο του «Survivor», που ήταν τέσσερα κομμάτια πίτσα και το παραχώρησε στην αντίπαλη ομάδα.

Συγκεκριμένα η μπλε ομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι εξαιτίας unfair play, δηλαδή άδικου παιχνιδιού από την πλευρά των Κόκκινων.

Ο Ηλίας Γκότσης πήρε τον λόγο και στοχοποίησε τους αντιπάλους ότι όλοι οι αδύναμοι παίκτες βγαίνουν εκτός παιχνιδιού προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας και μένουν στον στίβο μάχης μόνο οι δυνατοί παίκτες.

«Τους κερνάμε τις πίτσες για να απαλύνουν τις πληγές τους», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφορικά με το έπαθλο φαγητού.

Μαζί τους συμφώνησαν και οι συμπαίκτες τους, αποχωρώντας από τον αγώνα με νικητές τους Κόκκινους.

Η απόφασή τους δημιούργησε αντιδράσεις και ακολούθησε μία έντονη συζήτηση με τον έναν να μιλά πάνω στη φωνή του άλλου. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.

Να σημειωθεί ότι οι Μαχητές αποχώρησαν λέγοντας πως παρά την πείνα τους αρνούνται να δεχτούν το έπαθλο φαγητού το οποίο τελικά παραχώρησαν στην κόκκινη ομάδα.

Οι Κόκκινοι με τη σειρά τους αρνήθηκαν να λάβουν το έπαθλο καθώς όπως είπαν δεν τους επιτρέπει η ηθική τους να κάνουν κάτι τέτοιο και έτσι και οι δυο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

Αποχώρηση - έκπληξη και ενόχληση

Στη συνέχεια, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από τον Άγιο Δομίνικο φεύγει ο… Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Αυτή η απόφαση άφησε άφωνους σχεδόν όλους τους παίκτες καθώς σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα, αυτή η αποχώρηση ήταν… ανατροπή.

Άφωνός όμως έμεινε και ο Αναγνωστόπουλος. Συγκεκριμένα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέφερε:

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» δήλωσε, εμφανώς ενοχλημένος από το αποτέλεσμα, ο πρώην παίκτης των Μαχητών με τον μπλε πάγκο να μην μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του για το αποτέλεσμα.