MEDIA

Survivor All Star: «Βράζει» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την αποχώρησή του - Έρχονται αποκαλύψεις

Survivor All Star: «Βράζει» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την αποχώρησή του - Έρχονται αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις «φωτιά» για όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star, ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι, «πάγωσε» όλους τους παίκτες. Όλους εκτός... από τον ίδιο που όπως είδαμε φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος.

Μπορεί να παρέμεινε ήρεμος αλλά από την αντίδραση του «πειρατή» είναι έυκολο να αντιληφθεί κανείς πως από μέσα του «έβραζε». Για αυτό το λόγο άλλωστε δεν θέλησε να πει κουβέντα κατά την αποχώρηση του και με συνοπτικές διαδικασίες, δίχως να χαιρετήσει καν του συμπαίκτες του, πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια στο «στρατόπεδο» των Μπλε με πιο χαρακτηριστική εικόνα αυτή του Τάκη Καραγκούνια ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Στην επόμενη μέρα όμως αναμένεται όμως να ανοίξει ένας νέος κύκλος αποκαλύψεων. Μετά τη βόμβα που πυροδότησε η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη και οδήγησε στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ίσως είναι μόνο μια αρχή για όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι.

Σε αυτά ακριβώς αναμένεται να αναφερθεί και ο πρώην, πλέον, παίκτης των Μαχητών, ο οποίος δεν θα διστάσει να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Ένα από αυτά για τα οποία είναι σίγουρο ότι θα ερωτηθεί είναι εάν υπήρξε και τρίτο πρόσωπο που προχωρούσε σε παραβιάσεις κανονισμών.

Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που έρχονται κι ενώ πιθανότατα θα δούμε και νέα πρόσωπα στο παιχνίδι.