MEDIA

Survivor All Star: Ο μισθοφόρος μιλά για Δαλάκα και Ασημίνα - «Δίνει» τον Ατζούν

Survivor All Star: Ο μισθοφόρος μιλά για Δαλάκα και Ασημίνα - «Δίνει» τον Ατζούν

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος-μισθοφόρος αποκάλυψε γιατί δεν έχουν επιστρέψει ακόμη οι δύο παίκτριες

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star». Φανερά εκνευρισμένος, δεν θέλησε να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του ενώ -όταν πήρε το κινητό στα χέρια του- έκανε μία ανάρτηση που παρομοίαζε το πρότζεκτ με το τσίρκο Μεντράνο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε -μέσα από το προφίλ του στο Instagram- ότι θα πει τα πάντα για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως και έκανε! Το μεσημέρι της Κυριακής, με ένα story στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, είπε: «Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα, αλλά Δευτέρα ή Τρίτη, και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη».

Η δήλωση του μισθοφόρου βάζει λάδι στη φωτιά και στην έντονη φημολογία που υπάρχει και θέλει τον Τούρκο παραγωγό να σκέφτεται να επαναφέρει τις δύο παίκτριες στο «Survivor All Star».

Όπως αποκαλύφθηκε, το πρωί της Κυριακής, και μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Χρήστος Δάντης δεν έχει μιλήσει καν με την αγαπημένη του. Το κινητό της παραμένει κλειστό και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Μέσα από την ίδια εκπομπή, ακούστηκε ότι είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η αρχική απόφαση να αρθεί και οι αθλήτριες να ξαναμπούν στον παιχνίδι.

Οι δύο κοπέλες χρησιμοποιούν ως δικαιολογία ότι το κινητό δεν ήταν δικό τους και ειδικά η Δαλάκα στο ότι δεν έκανε χρήση αυτού.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε το ότι αρκετές ημέρες μετά και καμία εκ των δύο δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, τα σενάρια πληθαίνουν. Αυτό σημαίνει, πάντως, ότι οι αντιδράσεις θα είναι πολλές από τους συμπαίκτες τους καθώς όλοι θεώρησαν δίκαιη την αποβολή τους και την απομάκρυνση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σχετικές ειδήσεις

Έτσι θα «πλασάρουν» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο Survivor

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία