MEDIA

Survivor All Star Spoiler (5/2): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor All Star Spoiler (5/2): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία -  Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor All Star: Τι αναφέρουν τα τελευταία spoiler για το αποψινό επεισόδιο - Θα καταφέρουν οι Μαχητές να σπάσουν το σερί νικών που έχουν «χτίσει» οι Διάσημοι;

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor All Star και οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στους στίβους μάχης με μονάδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει ασυλίες και έπαθλα φαγητού

Οι Διάσημοι έδειξαν να μην επηρεάζονται καταφέρνοντας να χτίσουν ένα σερί 5 νικών εναντίον των Μαχητών, παρά τα όσα συνέβησαν με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου επείδη «πιάστηκαν» με κινητό .

Δεν είναι ξεκάθαρο βέβαια για την ώρα να οι δυο παίκτριες θα αποχωρήσουν οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να τις επαναφέρει.

Από την άλλη στο στρατόπεδο των Μπλε επικρατούν εντάσεις λόγω της παρατεταμένης πείνας και της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας . Οι κόντρες συνεχίζονται και στο αποψινό επεισόδιοΜ καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας καβγαδίζει έντονα με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπογδάνο για τις δουλειές στην καλύβα.

Οι τόνοι ανεβαίνουν όπως φαίνεται και στο συμβούλιο του νησιού όπου μια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει έναν παίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα και ποιος-α θα βγει στον «τάκο» από τους συμπαίκτες του.

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (5/2)

Το σερί των Διασήμων όπως αναφέρουν τα spoiler δεν θα σπάσει ούτε σήμερα καθώς το έπαθλο της ασυλίας θα πάει ξανά στην κόκκινη καλύβα. Έτσι οι μπλε πρέπει να αποφασίσουν για άλλη μια φορά ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος

Τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές θα τις λάβει ο Κρις Σταμούλης κι έτσι θα είναι και για αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις

Έτσι θα «πλασάρουν» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο Survivor

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία