MEDIA

Suvivor All Star: Η Καρολίνα έστειλε δεύτερο μήνυμα στον Μπο

Suvivor All Star: Η Καρολίνα έστειλε δεύτερο μήνυμα στον Μπο
O Μπο.
Glomex

Suvivor All Star: Ο Μπό αποκάλυψε ότι μετά το πρώτο μήνυμα που του έστειλε κατά την επιστροφή της, προχθές προσπάθησε να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί του με ένα δεύτερο μήνυμα.

Ο Μπο το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα γύρω από την προσωπική του ζωή.

Ο τράπερ βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν είδε την Καρολίνα Καλύβα, να κάθεται στα πόδια του μέχρι πρότινος φίλο του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο Μπο σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, η οποία είπε ότι ερωτεύτηκε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πριν ακόμα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε ότι μετά το πρώτο μήνυμα που του έστειλε κατά την επιστροφή της, προχθές προσπάθησε να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί του με ένα δεύτερο μήνυμα.

«Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήταν αμοιβαίο. Ήθελα, ήθελε, κολλήσαμε γρήγορα, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη. Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε με αυτά που είπε ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο ενώ ήμασταν μαζί….

Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω αδερφέ μου, αυτό είναι χειρότερο. Καλύτερα είναι να μη πεις τίποτα. Όταν λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε πριν φύγει, είναι χειρότερο. Θα ήταν πιο τίμιο και πιο σωστό προς εμένα αλλά και προς εκείνη να μου το πει αμέσως. Ήταν και οι δυο άνθρωποι που ήταν κοντά μου… Είναι ξεκάθαρο γι΄αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω» είπε ο Μπο.

Σχετικές ειδήσεις

Suvivor All Star - Spoiler 6/2: «Εκρηκτικό» το συμβούλιο απόψε - Δεν σταματούν οι ατυχίες των Μπλε

Survivor All Star: Ο Αναγνωστόπουλος «δίνει» Μαχητές - «Οι Μπλε τρώνε»

Survivor All Star: Τριαντάφυλλος ξεσπά κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος, ο Ούγγρος»