MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Οι τρεις παίκτριες που μπορεί να δούμε την Κυριακή (12/2) στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Οι τρεις παίκτριες που μπορεί να δούμε την Κυριακή (12/2) στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τρεις νέες παίκτριες να μπαίνουν στο παιχνίδι την Κυριακή 12/2

Ο Ατζούν συνεχίζει να κρατάει τα δυνατά του χαρτιά για το Survivor All Star προκειμένου να κρατάει υψηλό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο τούρκος παραγωγός, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ασημίνα για την παραμονή της στο παιχνίδι, σκέφτεται να φέρει κι άλλους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούσαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, τρεις νέες παίκτριες θα έμπαιναν στους στίβους μάχης. Ο λόγος για της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δύο πρώτες παίκτριες, χώρισαν πρόσφατα με τις φήμες να φουντώνουν ότι το έκαναν για να μπουν στο παιχνίδι, ενώ η τρίτη είναι το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω με την είσοδό της μετά το σκάνδαλο του πρώην συντρόφου της Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, αυτή την Κυριακή καμία παίκτρια δεν μπαίνει στο Survivor All Star. Μάλιστα η κάμερα του Φαλήρου πέτυχε την Ελευθερία Ελευθερίου στο γνωστό γυμναστήριο που προπονείται και η ίδια αποκάλυψε εάν θα μπει στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα μπει και πως οι συζητήσεις της ήταν σε προχωρημένο στάδιο για να έμπαινε τον Δεκέμβριο. Ωστόσο λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές και έτσι δεν ετοίμασε βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που σύντομα μπει στο παιχνίδι θα ήθελε να είναι στους μπλε ακόμα κι αν έχανε. «Διασκεδάζουν πιο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.