MEDIA

Survivor All Star Spoiler (9/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star Spoiler (9/2): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star Spoiler (9/2): Το έπαθλο φαγητού, η ομάδα που το κερδίζει και... ο παίκτης που ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα

Τεντωμένα είναι τα νεύρα των παικτών στο Survivor All Star, όπως φάνηκε και στο αγώνισμα επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Οι μπλε και οι κόκκινοι τα έδωσαν όλα, είχαν διαφωνίες και διαμάχες στον στίβο μάχης και στους πάγκους, με τους κόκκινους τελικά να κερδίζουν την επικοινωνία.

Σήμερα λοιπόν Μαχητές και Διάσημοι παλεύουν για το έπαθλο φαγητού προκειμένου να πάρουν λίγη δύναμη και να αντέξουν στους στίβους μάχης.

Το μενού για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει είναι... πίτσα! Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο μάχης προκειμένου να γευτούν το μοναδικό αυτό έπαθλο. Όμως η μοίρα των Μαχητών στα αγωνίσματα δεν δείχνει να αλλάζει και έτσι πάλι οι Διάσημοι κερδίζουν και φεύγουν ευτυχισμένοι για ακόμα μια φορά από το παιχνίδι.

Οι Μαχητές εκτός από την ήττα θα πρέπει να διαχειριστούν και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μιας και στην ομάδα τους οι υποψήφιοι είναι τρεις ενώ από την ομάδα των κόκκινων μόνο ένας.

Ανάμεσα λοιπόν στον Κρις Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, αντίο θα πει ο Σώζον, αποδεικνύοντας ότι «άγγιξε και δεν ακούμπησε» καθώς η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ μικρή.