MEDIA

Survivor All Star Spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό αγώνισμα - Τι θα φάνε οι νικητές

Survivor All Star Spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό αγώνισμα -  Τι θα φάνε οι νικητές
Glomex

Survivor All Star: Τι θα φάνε απόψε οι νικητές - «Κόκκινοι» και «Μπλε» έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης και οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να κερδίσουν την ασυλία. Οι μαχητές και οι διάσημοι δεν διεκδικούν μόνο την παραμονή τους και το έπαθλο φαγητού αλλά και το έπαθλο επικοινωνίας. Έτσι, οι παίκτες έχουν μια επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το έπαθλο επικοινωνίας με λαχταριστά αλλαντικά και κριτσίνια.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, Κόκκινοι και Μπλε αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους. Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα ήταν σκούρα για τους Μαχητές… οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Η ανατροπή ήρθε λοιπόν στη ψηφοφορία όπου προέκυψε ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι. Νικολέττα Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κόρομι βρίσκονται στον τάκο.

Δυστυχώς οι Κόκκινοι δεν καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να φέρουν νίκη και έτσι χάνουν από τους Μπλε και οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη προς αποχώρηση. Οι ομάδα των Διασήμων βγάζει υποψίο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Ποια σειρά ανεβαίνει πολύ στη βραδινή ζώνη – Τι έκανε το Survivor

Φαίη Σκορδά: «Αυτό που έκανε o Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου»

Survivor All Star: Υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας που «αρπάχτηκε» με όλους