MEDIA

Survivor All Star – Spoiler: Ρεκόρ υποψηφίων στο συμβούλιο και το φαβορί για αποχώρηση

Survivor All Star – Spoiler: Ρεκόρ υποψηφίων στο συμβούλιο και το φαβορί για αποχώρηση

Ανατρεπτικό το σημερινό Survivor All Star! Όχι τέσσερις αλλά πέντε παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση για ακόμα μια φορά. Ποιος είναι όμως αυτός που φαίνεται ότι δεν θα αντέξει;

Ένα έντονο Συμβούλιο του Νησιού αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές και «οπαδοί» του Survivor All Star!

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τη Νικόλ Μαυρίδη να βγαίνει πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ήττα της ομάδας της στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Το βράδυ της Δευτέρας μετά την ήττα των Μαχητών ο Τάκης Καραγκούνιας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Σήμερα το βράδυ θα δούμε τον τρίτο και τελευταίο για την εβδομάδα αγώνα ασυλίας.

Survivor Spoiler: Πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Μπλε επιστρέφουν πιο δυναμικά και κάνουν το 2-1 και έτσι οδηγούν για ακόμα μια φορά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι στέλνουν στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φυσικά δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Το σοκ και η ανατροπή έρχονται στον τέταρτο υποψήφιο!

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους Διάσημους ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο και στα αγωνίσματα και στην καλύβα και έτσι έκπληξη αποτελεί η δικαιολογία των παικτών που αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Κόρομι για αποχώρηση.

Ωστόσο οι ανατροπές δεν σταματάνε εκεί! Ο Κορόμι δεν βγαίνει μόνος του από τη ψηφοφορία αλλά ισοβαθμίζει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον «τάκο»

Survivor Spoiler: Ένα από το γνωστότερα πρόσωπα του ριάλιτι είναι το φαβορί για αποχώρηση

Την Πέμπτη (23/03) θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor All Star, με τους Κόκκινους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν κάποιον δικό τους παίκτη.

Υποψήφιοι λοιπόν είναι από την ομάδα των Διασήμων, η Νικόλ Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ από τους Μαχητές υποψήφιος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σπόιλερ το φαβορί για την αποχώρηση είναι ο... Γιώργος Κόρομι!