MEDIA

Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από τη νόσο Crohn - Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά»

Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από τη νόσο Crohn - Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά»
Glomex

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον ρόλο της Δώρας από τους «Παγιδευμένους».

Για τον ρόλο της στους «Παγιδευμένους», την προσωπική της ζωή και τη νόσο που την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια μίλησε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «2night show» και αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την ίδια καθώς και τον ρόλο της Δώρας.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έφτασα να ζυγίζω περίπου 46 κιλά. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα. Θεωρώ πως εμφανίστηκε από το άγχος», ανέφερε η Σοφία Μανωλάκου.

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Με τον Σπύρο είμαστε μαζί 14 χρόνια (…) Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δεν σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη».

Τέλος, θυμήθηκε τη στιγμή που βρέθηκε ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο».