MEDIA

Survivor All Star Spoiler (22/3): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler (22/3): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler (22/3): Αγώνισμα επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο, με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα τόσο για να μιλήσουν με αγαπημένα πρόσωπα όσο και για το… φαγητό. Το φαβορί για την αποχώρηση που προκαλεί έκπληξη.

Με διαρκείς εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στο εσωτερικό κόκκινων και μπλε, συνεχίζεται το Survivor All Star. Μετά το 2-1 στις ασυλίες για τους Μαχητές ακολουθεί το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Το πιο σημαντικό, όμως, ειδικά για τους Διάσημους φαίνεται πως είναι το φαγητό που θα υπάρχει στο τραπέζι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την επικοινωνία.

Σύμφωνα με όσα έχει μεταδώσει ο ίδιος ο ΣΚΑΪ, οι νικητές στο αγώνισμα θα απολαύσουν ένα πλατό με αλλαντικά και κριτσίνια. Συνεπώς, η μάχη για το ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε στο Survivor All Star θα είναι σκληρή. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, οι κόκκινοι επανέρχονται στις καλές εμφανίσεις και καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6.

Το θέμα, όμως, που «καίει» τις δύο ομάδες είναι και αυτό της αποχώρησης από το Survivor All Star. Στον «τάκο» έχουν βγει πέντε παίκτες με τους τέσσερις να προέρχονται από τους Διάσημους και τον έναν από τους Μαχητές. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι οι Νικόλ Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κορόμι και Σπύρος Μαρτίκας από τους κόκκινους και ο Τάκης Καραγκούνιας από τους μπλε.

Η «μάχη» αναμένεται αμφίρροπη και ξεκάθαρο αποτέλεσμα δεν φαίνεται να υπάρχει για την ώρα, παρά μια τάση για το ποιος θα είναι αυτός που θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από το Survivor All Star αναμένεται να αποχωρήσει μια παίκτρια, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Παρότι υπήρχε η αίσθηση πως ο «Κόρο» έχει χάσει τη δυναμική του στο κοινό του Survivor, εν τέλει θα παραμείνει στο παιχνίδι και θα αποχωρήσει η Νικόλ Μαυρίδη.