MEDIA

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από τα spoilers

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από τα spoilers

Survivor All Star: Με ένα insta story ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από τις διαρροές 

Την απορία όλων αυτών που αναρωτιούνται πώς γίνεται να γνωρίζουν κάποιοι τι γίνεται στο παιχνίδι πριν καν προβληθεί το επεισόδιο ή ολοκληρωθεί η ψηφοφορία αποχώρησης θέλησε να λύσει ο πρώην παίκτης του Survivor All Star Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, με ένα insta story που δημοσίευσε αποκάλυψε, ότι η διαρροή προέρχεται από άνθρωπο της παραγωγής του ριάλιτι.

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης;

Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει;! Thank me later παιδιά», έγραψε σε insta story που δημοσίευσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Απόψε πάντως δεν αποχωρεί κανένας από το Survivor All Star, καθώς μπλε και κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο τελικά κατάφεραν να κατακτήσουν οι Διάσημοι, ενώ στο παιχνίδι εισέβαλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τους προσκάλεσε σε μία... δημοπρασία με τρόφιμα.

Όπως είναι φυσικό, με την πείνα να είναι τεράστια και στις δύο παραλίες του Άγιου Δομίνικου «άναψαν τα αίματα» στο διαφορετικό αυτό παιχνίδι με τις προσφορές να δίνουν και να παίρνουν για μία κούπα καφέ, ένα κομμάτι κέικ, έναν κουραμπιέ αλλά και ένα πιάτο ιμάμ μπαϊλντί.