MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (23/03)

Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (23/03)

Survivor Αll Star: Τέσσερις παίκτες από τους Κόκκινους και ένας από τους Μπλε βρίσκονται στον τάκο και περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν θα παραμείνουν στο παιχνίδι

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor Αll Star γεμάτο εντάσεις παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (22/03) οι τηλεθεατές.

Οι Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν μια σκληρή μάχη για να κάνουν δικό τους το έπαθλο επικοινωνίας, όμως μία ήταν η ομάδα που χαμογέλασε στο τελος.

Το έπαθλο κατέληξε στους Κόκκινους οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη με 10-7 με την Σταυρούλα Χρυσαείδη να φέρνει τον τελευταίο πολυπόθητο πόντο, χαρίζοντας στους συμπαίκτες της και φαγητό.

Έτσι οι Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με το κλίμα να είναι άκρως συγκινητικό και τους παίκτες να «λυγίζουν».

Την ίδια ώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο η κατάσταση έγινε «εκρηκτική» με τον Τάκη Καραγκούνια να πυροδοτεί ξανά εντάσεις.

Ο Τάκης στράφηκε για ακόμα μια φορά κατά της Εύης Σαλταφερίδου. Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε ότι κρυφακούει στην προσωπική του συνέντευξη με αποτέλεσμα η Εύη να ξεσπάσει σε κλάματα

Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας των Μπλε. Τα αίματα άναψαν κι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Survivor.

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (23/03)

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο αποψινό, κρίσιμο συμβούλιο αποχώρησης. Νικολέττα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο και αποφάσισε για το ποιος θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι οι Κόκκινοι με τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, θα έχαναν ένα μέλος της ομάδας τους και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τελευταία spoiler.

Έτσι, σύμφωνα με τις διαρρορές τις λιγότερες θετικές ψήφους κατέλαβε η Νικολέττα Μαυρίδη.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ:

Σχετικές ειδήσεις

Τάκης Καραγκούνιας: Μαινόμενος ταύρος στο Survivor – Οι επικοί καβγάδες του

Survivor All Star: Χαμός στην καλύβα των Μπλε - Μεγάλος καυγάς με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor: «Κούφαναν» τον Ατζούν η Ελευθερίου και η Χαμπέρη με την απάντησή τους στο κουίζ