Survivor All Star Spoiler (23/03) : Η διπλή αποβολή και ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Newsbomb

«Πικρό» θα βγει το φαγητό στην ομάδα που κερδίζει το έπαθλο απόψε στο Survivor All Star

Η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε με τον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού αλλά και το Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο θα ανακοινωθεί ο παίκτης ή παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την κόκκινη ομάδα να έχει περισσότερες πιθανότητες σήμερα να χάσουν κάποιον παίκτη τους.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το φαγητό και ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η μάχη για το έπαθλο φαγητού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα καταφέρει να το κάνει με σκορ 10-8, κι αυτό δείχνει ότι θα πέσουν… κορμιά στον στίβο μάχης για το ποιος θα καταφέρει να καθίσει στο τραπέζι με τα ελληνικά «καλούδια».

Όπως φαίνεται οι Διάσημοι κερδίζουν και σήμερα στον στίβο μάχης και απολαμβάνουν το πιάτο που θα τους θυμίσει για λίγο την Ελλάδα.

Τα πράγματα ωστόσο θα δυσκολέψουν για τους Κόκκινους παίκτες, αφού από τις 5 υποψηφίους οι 4 ανήκουν στη δικιά τους ομάδα. Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα χάσουν ένα ακόμα μέλος τους και αυτό, σύμφωνα με τα spoilers, δεν είναι άλλο από τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor Spoiler: Αποκάλυψη «βόμβα» για διπλή αποβολή και αποχώρηση

Δεν ήταν και λίγοι οι καβγάδες αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star ειδικότερα μετά από κάθε Συμβούλιο του Νησιού. Ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν εκείνοι του Τάκη Καραγκούνια με ολόκληρη την Μπλε ομάδα.

Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου, ο Ηλίας Γκότσης με τον Τάκη Καραγκούνια λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει έως τώρα γνωστές, οι δυο τους έχουν έρθει σε άσχημη κόντρα με αποτέλεσμα απόψε να τους δούμε εκτός στίβων μάχης.

Όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» οι δύο παίκτες δεν θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα της Πέμπτης 23/3 αφού έρχονται συχνά σε κόντρα και η κατάσταση μεταξύ τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα οι διαρροές θέλουν τον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση μετά τον διαπληκτισμό τους να έχουν αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς όμως να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved