Survivor All Star: Η αναμενόμενη αποχώρηση και η «κίτρινη κάρτα» σε Καραγκούνια και Γκότση

Newsbomb

facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ένα εκρηκτικό Survivor All Star παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, οι παίκτες έδειξαν ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι δημοπρασίας που έπαιξαν με τον Ατζούν! Κάποιοι ευχαριστήθηκαν πολύ φαγητό. Άλλοι πάλι καθόλου.

Ο πιο ξετρελαμένος παίκτης είναι σίγουρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ευχαρίστησε στις κάμερες τον Τούρκο παραγωγό και τον χαρακτύρισε κιμπάρη.

«Κύριε Ατζούν είσαι κιμπάρης, είσαι ωραίος. Σας θέλουμε μαζί μας, να τρώμε, να μας πηγαίνετε ταξίδια», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος ενθουσιάστηκε που ο Τούρκος παραγωγός τους κάνει να περνούν φανταστικά.

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης θεωρεί τον εαυτό του, τον χειρότερο στο παιχνίδι μιας και ο ίδιος δεν κατάφερε ποτέ να κάνει μια καλή προσφορά.

Εκτός Survivor All Star Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο παίκτες των Μαχητών παραλίγο την Τετάρτη να πιαστούν στα χέρια με τον έναν να απευθύνει βαρείς χαρακτηρισμούς στον άλλον. Η ένταση ανάμεσά τους μάλιστα φαίνεται να ήταν χωρίς τέλος και έτσι η παραγωγή του Survivor All Star αποφάσισε την προσωρινή απομάκρυνσή τους

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόφαση αυτή:

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο Λιανός στις δύο ομάδες.

«Τρελάθηκαν» με το έπαθλο

Ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας ήρθε το βράδυ της Πέμπτης για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star.

Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά.

Τελικά, νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-8.

Τα «έτσουξαν» με ούζο οι Διάσημοι

Οι νικητές απόλαυσαν ένα εξαιρετικό γεύμα που τους έφερνε αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Οι παίκτες έφαγαν μπακαλιάρο σκορδαλιά, συνοδευόμενο με γεμιστά, ταραμοσαλάτες και χαλβά. Ωστόσο τα έτσουξαν λιγάκι παραπάνω και έτσι επέστρεψαν στην καλύβα πολύ χαρούμενοι.

Οι κόκκινοι άναψαν φωτιά και ξεκίνησαν να χορεύουν με πρώτον απ' όλους τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Ανακωχή

Τάκης και Γκότσης επέστρεψαν μετά τον αποκλεισμό τους στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Καραγκούνιας για άλλη μια φορά σε νευρικό ύφος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, ενώ σε πιο ήρεμο τόνο ο Ηλίας, είπε πως θεωρεί «λήξαν το περιστατικό»

Η αποχώρηση

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας ήταν υποψήφιοι να βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Η πλειοψηφία των παικτών επιθυμούσε να αποχωρήσει ο παίκτης που δημιουργεί συνέχεια εντάσεις, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως είχε άλλη γνώμη. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα» είπε λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της η Νικολέτα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved