MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου για «Super Κατερίνα»: «Διορθώστε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Σίσσυ Χρηστίδου για «Super Κατερίνα»: «Διορθώστε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

Παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» της τηλεόρασης του MEGA έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου.

Αφορμή για την παρέμβαση του δημοσιογράφου ήταν οι δηλώσεις του Bo, με τον τραγουδιστή να υποστηρίζει ότι είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε με την είδηση περί νέας σχέσης. Σύμφωνα με τον Bo, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατάλαβε το λάθος και του ζήτησε συγγνώμη.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μην μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο για τον Bo, είπα ότι είναι φίλη του. Δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ερωτευμένος. Είπα ότι είναι φίλη του, δείτε ακριβώς τι είπα. Η λέξη φίλη είναι φίλη, εγώ αυτό είπα», δήλωσε στην τηλεόραση του MEGA ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο Bo γιατί θύμωσε;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντά «σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα μόνο να σας πω ότι εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό».

Το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη «δείτε το σούπερ της εκπομπής» προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Το σούπερ ήταν "ο έρωτας με έρωτα περνάει", Στεφανούκο… Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας!», είπε η παρουσιάστρια.

Σχετικές ειδήσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παράτησε» την εκπομπή για να απαντήσει στο τηλέφωνο με τον γιο της

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους οι παρουσιαστές να πουν τη γνωμούλα τους»