Survivor All Star - Γκότσης: Τι έκανε και τον απέβαλαν - Η ανάρτηση «βόμβα» του Τριαντάφυλλου

Newsbomb

Survivor All Star: Μεγάλες αντιδράσεις εντός και εκτός ριάλιτι έχει προκαλέσει η αποβολή Γκότση - Πιλίδη 

Άκρως ανατρεπτικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star, το οποίο επέστρεψε την Κυριακή (26/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Εκτός από τη μίξη των ομάδων η μεγαλύτερη ανατροπή θα είναι το γεγονός ότι δύο από τους καλύτερους παίκτες θα αποβληθούν.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι φαίνεται να έχουν παραβιάσει έναν από τους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης.

Με αφορμή τα παραπάνω ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος έκανε κάποιες αναρτήσεις για τον Ηλία Γκότση που θα συζητηθούν.

Ειδικότερα έγραψε: «Τι σας είπα πριν από μια εβδομάδα; Ότι έχει τηλ βλέπει ότι ο Τάκης είναι μισητός και καλά και τα είπε σε όλους κι έγινε ότι έγινε είμαστε οκ τώρα; Άλλη μια φορά;», ενώ η επόμενη ανάρτησή του αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο...

«Εκεί που πάω να σε συμπαθήσω εκεί το χαλάς μη μασάς ρε συ ΒΑΣΑΛΟ που σου είπε ο Ηλίας ότι ο Τάκης είναι και καλά μισητός έξω επειδή βρήκε τηλ μην πουλάς φίλους έτσι απλά ρε συ μη γίνεσαι ίδιος με αυτούς αφού είσαι καλό παιδί τι φοβάσαι ρε φίλε», ενώ μετά απευθύνθηκε δημόσια και στην παραγωγή κάνοντας μια... έκκληση!

«Εάν έχει χιούμορ η παραγωγή του εκπληκτικού φετινού Survivor για να με τρολάρει πρέπει να κρατήσει μέσα τον Ηλία Γκότση νικητή του 2018 γιατί αλλιώς βγαίνω αληθινός για 1000 φορά ΜΠΑΜ».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved