MEDIA

Αδιανόητες ατάκες στο Masterchef: «Με κυνηγάει το αγγούρι του Μπέλλου»

Αδιανόητες ατάκες στο Masterchef: «Με κυνηγάει το αγγούρι του Μπέλλου»
youtube.com screenshot

Επικές στιγμές στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/3) στο Masterchef, όπου για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο ο Γιώργος Πορφύρης.

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του Masterchef, με αποτέλεσμα να έχει πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία. Το Mystery Box της Δευτέρας (27/3) ήταν δύσκολο για αρκετούς από τους συμπαίκτες του, αφού αποφάσισε να τους δώσει μειονεκτήματα.

Ο «Μότο Μότο» ήταν αυτός που πήρε το μειονέκτημα από τον Πορφύρη και κλήθηκε να μαγειρέψει με τα μισά υλικά, με αποτέλεσμα να αντιδράσει. Γενικότερα, η κόντρα των νέων παικτών με τον Πορφύρη που μπήκε φέτος στο παιχνίδι ως «εισβολέας» έχει αρχίσει να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Ενδεικτικά ήταν και τα όσα είπε η Στέλλα, η οποία ανέφερε «Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη. Είναι χειριστικός. Όλη την ώρα κλαίγεται. Θα κάτσει λίγο ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει».

Ο Γιώργος, πάντως, δεν έδειξε να… ιδρώνει και πολύ καθώς την ώρα που ήταν στον εξώστη έχοντας κρατήσει για τον εαυτό του την ασυλία επέλεξε να διαβάσει ένα βιβλίο… ψυχολογίας.

Κάποιοι από τους παίκτες, πάντως, πήγαν πολύ καλά στη δοκιμασία. Όπως ο Θοδωρής ο οποίος δημιούργησε μια σαλάτα την οποία οι κριτές αποθέωσαν και χαρακτήρισαν ως εθιστική!

Για άλλους τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά, όπως για παράδειγμα η Πωλίνα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, δεν μπόρεσε να καταπιεί τη μπουκιά από το πιάτο της και το έφτυσε διακριτικά σε χαρτοπετσέτα.

Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα για τη Γιώτα, καθώς η τάρτα που παρουσίασε ήταν εντελώς ωμή με αποτέλεσμα οι κριτές να μην δοκιμάσουν καθόλου.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν οι ατάκες του Ηλία. Μιλώντας για τα υλικά που είχε στη διάθεσή του να μαγειρέψει, ανέφερε πως «μου αρέσει η υγιεινή ζωή, έχω καλύτερες αποδόσεις τα τελευταία χρόνια σε πολλούς τομείς της ζωής μου. Όπως σεξουαλικά, είμαι καλύτερα από ότι ήμουν παλιά». Μάλιστα, έδωσε και συνέχεια στην προσωπική συνέντευξη λέγοντας πως πρέπει να τρώμε πρασινάδες, για να δούμε μεγάλα αποτελέσματα στις σεξουαλικές δυνάμεις και στην ευεξία.

«Του Μπέλλου το αγαπημένο υλικό είναι το αγγούρι, όπως και το δικό μου. Είχαμε διαγωνιστεί κάποια στιγμή με τον Μπέλλο και τα αγγούρια του. Με κυνηγάει ακόμα το αγγούρι του Μπέλλου», ανέφερε γελώντας ο Ηλίας. «Με έχει στοιχειώσει. Το έφαγα εγώ το αγγούρι όταν διαγωνιστήκαμε, δεν θέλω πια, βαρέθηκα. Θα ήθελα να φτιάξει η σχέση μας, με εμένα, το αγγούρι και τον Μπέλλο. Πρέπει να βρούμε μια συνταγή για να καταλάβει ο κόσμος ότι το αγγούρι είναι παρεξηγημένο», είπε στη συνέχεια.