MEDIA

Survivor All Star: Αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης

Survivor All Star: Αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι αποβλήθηκαν για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Την αναμενόμενη ανακοίνωση της αποβολής των δύο παικτών από το Survivor All Star έκανε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στο Συμβούλιο του Νησιού, μίλησε στους παίκτες σχετικά με την απόφαση της παραγωγής. Όπως εξήγησε, η παραβίαση των κανόνων δημιούργησε ανισότητες και στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

«Έρχομαι σε μία θέση που για μένα προσωπικά είναι λιγάκι άβολη, να συζητήσω για τα αυτονόητα μαζί σας. Φαντάζομαι ότι κι εσείς όπως και εγώ έχετε ψηλά την έννοια της δικαιοσύνης στις ηθικές σας αξίες. Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη. Αυτή μπορεί να έρθει υπό αντίξοες συνθήκες, και για την ψυχή σας και για το κορμί σας. Χωρίς τα αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς τροφή. Αγωνίζεστε για το έπαθλο επικοινωνίας, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δίνετε το κάτι παραπάνω για να νιώσετε κοντά στην πατρίδα. Αγωνίζεστε επίσης, με όσες δυνάμεις σας έχουν απομείνει, στα έπαθλα φαγητού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε:

«Τι αξία έχει μία νίκη, αν οι συνθήκες δεν είναι ίσες για όλους τους παίκτες. Φανταστείτε να παίζετε χαρτιά, με σημαδεμένη τράπουλα. Πόσο δίκαιη είναι μια κούρσα ταχύτητας που ο ένας αθλητής είναι ντοπαρισμένος; Τότε η χαρά της νίκης χάνει την αξία της. Έκανα τον πρόλογο για να καταλάβετε τι έχει συμβεί».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι δύο παίκτες, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλιδης, παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα. Βρήκαμε το κινητό, βρήκαμε τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης, κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά, βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Και για αυτή την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις».

«Έχοντας αυτά τα δεδομένα στα χέρια μας, εξετάσαμε ένα - ένα τα στοιχεία και καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, αποβάλλονται από το Survivor All Star», είπε ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας «μούδιασμα» στους υπόλοιπους παίκτες.