MEDIA

Survivor All Star Spoiler (28/3): Ποια ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor All Star Spoiler (28/3): Ποια ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι υποψήφιοι
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Στον αστερισμό των… αποβολών παικτών για παραβίαση των κανονισμών, συνεχίζεται το αγωνιστικό σκέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, καθώς ο ένας είχε επικοινωνία με την Ελλάδα ενώ ο δεύτερος εξασφάλιζε τροφή από Locals, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα αναταραχή στο παιχνίδι. Η αποβολή των δύο παικτών έχει σηκώσει αρκετή… σκόνη, τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα, όπου τα ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη έχουν «φουντώσει». Αποκαλύφθηκε, μάλιστα, πως υπήρξαν ακόμα και… λίστες με ψώνια που είχαν δώσει οι παίκτες στους ντόπιους, κατά παράβαση πάντα των κανόνων.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν νέες πληροφορίες για πιθανές αποβολές και περαιτέρω παικτών για τους ίδιους λόγους. Ειδικότερα, στο «στόχαστρο» φαίνεται να βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας, για τον οποίο διατείνονται ότι είχε επικοινωνία με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με την αδερφή του. Επιπλέον, ο άλλοτε παίκτης του Survivor και νυν του J2US, Τριαντάφυλλος, έριξε τη… βόμβα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την πιθανότητα να έχει και αυτός κινητό στον Άγιο Δομίνικο.

Με όλα αυτά να συμβαίνουν, λοιπόν, οι δύο ομάδες μπαίνουν στον στίβο μάχης του Survivor All Star για το τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Οι Διάσημοι δείχνουν παντοδύναμοι και το επιβεβαιώνουν, κάνοντας εύκολα το 3-0 και οδηγώντας τους Μαχητές σε νέα ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. Έτσι, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου στον «τάκο» βγαίνει και η Ελένη Χαμπέρη.

Με βάση, πάντως, το γεγονός ότι ήδη αποβλήθηκαν οι δύο παίκτες των μπλε αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμα μέσα από την ψηφοφορία, θεωρείται δεδομένη η νέα αλλαγή των ομάδων. Ο Ατζούν είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση και μένει να δούμε ποιο από τα τρία σενάρια θα είναι αυτό που θα προκρίνει ο Τούρκος παραγωγός για να επαναφέρει την αγωνιστική ισορροπία και το ενδιαφέρον στο Survivor All Star.