MEDIA

Survivor All Star: Ο Γκότσης ανέβασε βίντεο για το πως... έκλεβε φαγητό - «Today food καλύβα»

Survivor All Star: Ο Γκότσης ανέβασε βίντεο για το πως... έκλεβε φαγητό - «Today food καλύβα»

Survivor All Star: Ο Γκότσης δεν χάνει το χιούμορ του..

Την απάντηση του για την αποβολή του από το Survivor έδωσε ο Ηλίας Γκότσης με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media.

Μετά τις κατηγορίες ότι είχε κανονίσει με ντόπιο να του φέρνει φαγητό ο νικητής του Survivor 2018 με ένα χιουμοριστικό βίντεο δείχνει πως έκανε τις... συναλλαγές του.

Στο βίντεο o Ηλίας Γκότσης πηγαίνει σε έναν ντόπιο τον οποίο χρηματίζει και του λέει: «Today food καλύβα» και φεύγει τρέχοντας.

Δείτε το βίντεο:

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Όσες φορές έχει «κάψει» παραγωγή

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε από τον All Star κύκλο, έδειξε ότι είναι έτοιμος για όλα. Δεν σταματά να σχολιάζει τα όσα γίνονται και να αφήνει αιχμές για την παραγωγή.

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά», έγραψε πριν από λίγες ημέρες.

Στη πρώτη του συνέντευξη, επίσης, στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό Μας» είχε πει: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

Σχετικές ειδήσεις