MEDIA

Survivor All Star spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιος αποχωρεί την Πέμπτη

Survivor All Star spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιος αποχωρεί την Πέμπτη

Survivor All Star spoiler: Σήμερα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας ενώ αύριο θα δούμε την αποχώρηση της εβδομάδας.

Με πεσμένη ψυχολογία μπαίνουν στον σημερινό αγώνα επάθλου επικοινωνίας οι παίκτες της Μπλε ομάδας, καθώς ένας συμπαίκτης τους θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Απόψε θα δούμε και πάλι τον τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί σε μια νέα δημοπρασία με λιχουδιές. Οπότε οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν φαγητό και αναμένεται να δούμε ποιος θα παίξει πιο έξυπνα και ποιος θα γυρίσει νηστικός στην καλύβα της ομάδας του.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα κερδίσουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα πάνε στο επόμενο συμβούλιο για την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού σχετικά με την αποχώρηση. Έτσι θα δούμε την Ελένη Χαμπέρη να παίρνει το δρόμο του γυρισμού.

Επίσης, στο σημερινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης θα ζητήσει από τον Σπύρο Μαρτίκα να ζητήσει συγνώμη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για όσα είπε γι'αυτή και τους χαρακτηρισμούς του. Το ζευγάρι του Survivor All Star θα κάνει ευθεία επίθεση στον Μαρτίκα για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον της Μαριαλένας και μάλιστα την ώρα που εκείνη απουσίαζε από το συμβούλιο του νησιού επειδή είχε ανεβάσει πυρετό.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Spoiler 29/3: Η απόφαση για την αποβολή του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star: Γκότσης & Πιλίδης στην Ελλάδα

Survivor All Star - Μάριος για Ελευθερία: «Είναι ζηλιάρα...» - Τι αποκάλυψε στον Ατζουν