MEDIA

Survivor All Star: Επιμένει ο Τριαντάφυλλος για τα σαλάχια - «Σήμερα τα άλλαξαν ξαφνικά»

Survivor All Star: Επιμένει ο Τριαντάφυλλος για τα σαλάχια - «Σήμερα τα άλλαξαν ξαφνικά»

 Survivor All Star: Στο στόχαστρο και τα... σαλάχια 

Από τους φανατικότερους τηλεθεατές του Survivor αποδεικνύεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μπορεί να μην συμμετέχει στο All Star αλλά δεν χάνει επεισόδιο και εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του!

Ο ίδιος μέσα από τηλεοπτικές δηλώσεις του και τα social media κάνει διάφιορες αποκαλύψεις για το παιχνίδι που προκαλούν ποικίλα σχόλια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στα σαλάχια της παραλίας, τονίζοντας πώς η παραγωγή τους τα πετάει στην θάλασσα και ότι ακόμα και το ψάρεμα των παικτών είναι στημένο.

Με αφορμή λοιπόν το ψάρεμα του Τάκη, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story όπου επιβεβαιώνει - όπως υποστηρίζει - τα λεγόμενά του.

«Σήμερα τα άλλαξαν ρε, ξαφνικά. Αλλά ξαφνικά είναι πάνω στο ψαροντούφεκο...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάφυ.

«Ο Ηλίας Γκότσης θα είναι πάντα στη ζωή μου»

Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star καθώς παραβίασε βασικό κανόνα του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο η Εύη Σαλταφερίδου όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος να συνεχίζουν μουδιασμένοι.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Εύη Σαλταφερίδου να μιλήσει για τα συναισθήματα της και την αποχώρηση του Ηλία Γκότση.

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω. Τώρα, ως προς τη δημιουργία των καινούργιων ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενα με τα άτομα που είμαστε εδώ. Με τους Κόκκινους που συναντήσαμε σε αυτή την ομάδα γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις και είναι όλοι άτομα δηλαδή που μπορούμε να συζητήσουμε, να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να περάσουμε όμορφα και ταυτόχρονα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα και να συνεχιστεί το ωραίο κλίμα στον πάγκο. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις σε αυτή την ομάδα, ξέρεις ότι θα σε αγκαλιάσουν και πάμε για το επόμενο αγώνισμα. Οπότε νομίζω ότι συμβιώνουμε πολύ αρμονικά», ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου.